سکوت آلمان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی به بهانه هولوکاست
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا به نقل از وب سایت آرتی، بعد از بهوجود آمدن موج ضد ترامپ و ضد اسرائیلی در اغلب کشورهای جهان، مقامات دولت آلمان موضوع هولوکاست را بهانهای برای مقابله با اعتراضات خیابانی قرار دادهاند.
در اوج اعتراضات ضداسرائیلی، مقامات آلمانی به این نتیجه رسیدهاند که پناهندگان و مهاجرانی که در آلمان زندگی میکنند و در راس اعتراضات ضداسرائیلی قرار دارند، باید درباره مسئولیت آلمان در برابر دولت یهودی بعد از حادثه هولوکاست، توجیه شوند.
اعتراضات تند آلمانیها علیه تصمیم ترامپ مبنی بر شناسایی بیتالمقدس به عنوان پایتخت اسرائیل و آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی، حساسیت و نگرانی سیاستمداران آلمان را برانگیخته است.
فرانک والتر اشتاین رئیس جمهوری آلمان دیروز (15 دسامبر 2017) در سخنانی به مناسبت هفتادمین سالگرد تاسیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که همه کسانی که در آلمان زندگی میکنند، باید مسئولیت تاریخی ما در برابر اسرائیل را درک کنند.
والتر اشتاین در سخنان خود تاکید کرد که این مسئولیت فقط بر عهده کسانی که بعد از هولوکاست در آلمان به دنیا آمدهاند نیست و شامل مهاجران و پناهجویان نیز میشود.
همچنین هیکو مس وزیر دادگستری آلمان هم درباره طرحهای مهاجرتی دولت آلمان، پیشنهاد داد که مساله هولوکاست باید به عنوان بخش اصلی دورههای (آموزشی) یکپارچهسازی مهاجران و پناهجویان آلمانی قرار بگیرد.
دولت آلمان به بهانه موضوعاتی همچون هولوکاست و برخورد خشونتبار هیتلر با یهودیان در جنگ جهانی دوم، همواره از اعلام موضع حقطلبانه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سر باز زده است. این موضوع در تظاهرات ضد اسرائیلی اخیر که تقریبا باعث واکنش تمامی دولتها علیه اقدام ترامپ شد، نمود بیشتری پیدا کرده است و دولت آلمان نیز به فکر حل بحران تظاهراتهای مهاجران آلمانی ضد اسرائیلی افتاده است.
انتهای پیام/