صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۶

حقایقی از مربیان تیم‌های مسافر روسیه/ کی‌روش هفتمین مربی گران‌قیمت جام 21 + جدول دستمزد

167 روز تا آغاز جام جهانی 2018 روسیه باقی مانده‌است و مثل همیشه یکی از مسائلی که پیش از این بازی‌ها مورد بررسی قرار می گیرد کارنامه مربیان 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها و دستمزد آنها است.
کد خبر : 241814

گروه ورزشی خبرگزاری آنا - حمیدرضا نقیبی؛ رقابت‌های جام جهانی 2018 روسیه از 24 خرداد 1397 آغاز می‌شود و دیدار افتتاحیه آن را تیم‌های روسیه و عربستان از ساعت 18:30 به وقت ایران آغاز خواهند کرد. در این دوره از رقابت‌های جام جهانی که بیست و یکمین دوره آن به حساب می‌آید 32 تیم حضور دارند که قصد داریم نگاهی کوتاه و اجمالی به سرمربیان تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها داشته باشیم.


تیم‌های حاضر در جام جهانی روسیه در 8 گروه قرار دارند و برای بهتر مشخص شدن قدرت نیمکت تیم‌های حاضر در مهم‌ترین مسابقات فوتبال ملی جهان به ترتیب گروه‌بندی سرمربیان تیم‌ها را بررسی می‌کنیم.


گروه A: روسیه، عربستان، مصر و اروگوئه


روسیه:‌ استانیسلاو چرچسوف که بین سال‌های 1994 تا 2002 دروازه‌بان تیم ملی روسیه بود از سال 2016 هدایت روس‌ها را پذیرفت. چرچسوف دغدغه‌ای برای آنکه تیمش را به جام جهانی برساند، نداشت چرا که تیم او میزبان مسابقات است اما با توجه به افت فاحش روس‌ها در سال‌های اخیر به خصوص در مسابقات جام ملت‌های اروپا در سال 2016 چرچسوف مسئولیت بزرگی را برعهده دارد چرا که روس‌ها انتظار دارند کشورشان بتواند در مسابقاتی که میزبانی آن را برعهده دارد عملکرد بسیار خوبی داشته باشد. چرچسوف در سال 2.6 یورو حقوق می‌گیرد که او را در میان مربیان پردرآمد حاضر در روسیه قرارداد داده است. مطرح‌ترین تیم‌هایی که این مربی گرانقیمت پیش از حضور در تیم ملی روسیه در آنها مربیگری کرده، تیم‌های باشگاهی لژیا ورشو و اسپارتاک مسکو بوده است.


عربستان: نام خوان آنتونیو پیزی بدون تردید برای نشستن بر روی نیمکت تیم ملی عربستان نام بزرگی است. مربی که توانست در سال 2016 شیلی را قهرمان کوپا آمریکا کند. پیزی در والنسیا اسپانیا دوران پرفروغی را پشت‌سر نگذاشت و از مهم‌ترین تیم‌هایی که در آن حضور داشته می‌تواند به روزاریو سنترال و سن‌لورنزو آرژانتین اشاره کرد. حقوق این مربی در سال 1.44 میلیون یورو است. پیزی در دوران بازیکنی یکی از مهاجمان آماده بود و سبک فوتبال تهاجمی را بسیار دوست دارد. تنها مشکل پیزی آن است که عربستانی‌ها صبور نیستند و خیلی راحت سرمربیان تیم‌شان را تغییر می‌دهد.


مصر: هکتور کوپر مربی نام آشنایی در فوتبال جهان است که دنیا او را به عنوان مربی‌ای سازنده می‌شناسد. او در والنسیا و اینتر دوران درخشانی را در سطح باشگاهی سپری کرد. کوپر در سال 2000 مربی سال اروپا شد و از سال 2015 سرمربی مصر شد تا فرعون‌ها پس از 28 سال بار دیگر حضور در جام جهانی را تجربه کنند. این مربی آرژانتینی سال‌هاست که موفقیت چشمگیری را در سطح جهان به دست نیاورده و قصد دارد در روسیه بار دیگر نام خود را بر سر زبان‌ها بیاندازد. دستمزد سالیانه کوپر 1.5 میلیون یورو است.


اروگوئه: انتظار از ال مائسترو برای موفقیت با اروگوئه کم نیست. اسکار تابارز نامی آشنا در فوتبال جهان است که در دو جام جهانی سرمربی اروگوئه بوده و بسیاری منتظرند تا او در سومین حضورش در جام جهانی تیمش را در میان تیم‌های موفق این رقابت‌ها قرار دهد. برترین مربی سال‌های 2010 و 2011 آمریکای جنوبی توانسته اروگوئه را قهرمان کوپا آمریکا 2011 کند. او در سال 1.7 میلیون یورو حقوق می‌گیرد و به طور حتم در جام جهانی روسیه اروگوئه را تیمی هجومی خواهیم دید چرا که تابارز عاشق این شیوه از فوتبال است.


گروه B: پرتغال، اسپانیا، مراکش و ایران


پرتغال: قهرمانی با فرناندو سانتوس در جام ملت‌های اروپا در سال 2016 حالا انتظارات از او را بالاتر برده است. سانتوس در تیمش ستاره‌ای به نام کریستیانو رونالدو را دارد که فاتح 5 توپ طلای جهان است. این مربی که سال‌ها در لیگ یونان مربیگری کرده‌است بارها مربی سال فوتبال این کشور شد و 4 سال سرمربی تیم ملی یونان بود. سانتوس با درآمد 2.25 میلیون یورو از تیم ملی پرتغال جزو مربیان پردرآمد است و اگر چه تیمش در جام کنفدراسیون‌ها به عنوانی بهتر از سومی نرسید اما در جام جهانی امیدوار است با ستاره‌های تیمش دست به کار بزرگی بزند.


اسپانیا: قهرمان جام جهانی 2010 که در جام‌ ملت‌های 2008 و 2012 اروپا قهرمان شده بود، پس از آنکه با افت در جام‌ جهانی 2014 و جام ملت‌های 2016 مواجه شد، ژولین لوپتگی را سرمربی تیمش کرد و او هم تیمش را با قدرت به روسیه رساند. قهرمانی با تیم‌های زیر 19 و 21 سال اسپانیا در اروپا نشان از آن دارد که لوپتگی می‌تواند با اسپانیا بار دیگر قهرمانی در جام جهانی را تجربه کند. حقوق سرمربی اسپانیا در سال 3 میلیون یورو است.


مراکش: اروه رنارد با قهرمان کردن زامبیا و ساحل‌عاج در جام‌های ملت‌های آفریقای 2012 و 2015 جزو مربیان موفق سال‌های اخیر قاره آفریقاست. او مراکش را به روسیه رسانده و حالا می‌خواهد در قامت سرمربی یک تیم در جام جهانی هنر مربیگری‌اش را بیش از گذشته نشان دهد. رنارد با دستمزد 780 هزار دلار در سال در میان مربیان ارزان قیمت تیم‌های حاضر در روسیه قرار دارد اما موفقیت‌هایی که او توانسته در گذشته به دست آورد و صعود بی‌دردسر مراکشی‌ها به جام جهانی بیانگر آن است که شیرهای اطلس حرف‌های زیادی برای گفتن با رنارد در روسیه دارند.



ایران: کارلوس کی‌روش سومین جام جهانی‌ متوالی‌اش را تجربه می‌کند. او برای دومین بار روی نیمکت ایران در بالاترین مسابقات ملی جهان می‌نشیند و به رغم اینکه تیمش در گروه دشوارتری نسبت به دوره گذشته قرار گرفته است اما او بسیار امیدوار به صعود است. سرمربی پرتغالی که دستمزد وی در سال 2 میلیون یورو است، توانست ایران را خیلی زودتر از آنچه تصورش می‌شد با 12 بازی بدون گل خورده مسافر روسیه کند. کی‌روش که در جام جهانی 2010 روی نیمکت پرتغال نشسته بود، در 2018 باید با تیم ملی کشورش، اسپانیا و مراکش مصاف دهد و این در حالی است که رسیدن تیم او به جمع 16 تیم مرحله یک هشتم نهایی اتفاقی فراتر از باور خوش‌بین‌ترین هوادار فوتبال در ایران است.


گروه C: فرانسه، پرو، استرالیا و دانمارک


فرانسه: مربی سال فرانسه در سال 2004 از سال 2012 هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را برعهده گرفته است. دیدیه دشان که حقوق سالانه وی 3.5 میلیون یورو است، عنوان جوان‌ترین کاپیتان تیم ملی فرانسه را در کارنامه دارد ولی بهترین موفقیت او با خروس‌ها نایب‌قهرمانی جام ملت‌های اروپا در سال 2016 است و انتظارها از وی برای فتح جام قهرمان در 2018 روسیه بسیار زیاد است. خروس‌ها در این سال‌ها چهره‌های زیادی را به فوتبال دنیا معرفی کرده‌اند که این روزها هر کدام در تیم‌های باشگاهی‌شان وزنه قابل اتکایی به شمار می‌روند. این موضوع باعث شده تا منتقدان دشان در فرانسه به این موضوع اشاره کنند که اگر او نتواند خروس‌ها را به مقام قهرمانی نرساند جام جهانی روسیه آخرین فرصت دشان برای نشستن روی نیمکت خروس‌ها است.


پرو: رساندن پرو پس از 36 سال به جام جهانی باعث شده تا ریکاردو آلبرتو گارکا صاحب لقب ال‌تایگر از سوی فوتبال‌دوستان این کشور شود. گارکا با درآمد 1.15 میلیون یورو در سال تیمی را به جام جهانی رسانده که شاید خیلی‌ها انتظار نداشتند بتواند شیلی و پاراگوئه را ناکام کند و نماینده آمریکای جنوبی در مصاف با نماینده اقیانوسیه در پلی‌آف شود و با حذف نیوزلند سی‌ودومین مسافر روسیه شود. گارکا آرژانتینی که مهم‌ترین موفقیت‌هایش دو مرتبه قهرمان کردن ورلزسارزفیلد در لیگ کلاسورا آرژانتین بوده، حالا این فرصت را دارد تا بیش از گذشته هنر مربیگری‌اش را به رخ رقیبان تیمش در روسیه بکشاند.


استرالیا: آنگه پوستکوگلو پس از آنکه کانگوروها را به عنوان سی‌ویکمین تیم مسافر روسیه کرد، ترجیح داد از هدایت این تیم کنار برود تا استرالیا همچنان بدون سرمربی باشد و به دنبال انتخاب بهترین گزینه برای حضوری قدرتمند در روسیه بگردد. پوستکوگلو در سال 1.25 میلیون یورو از کانگوروها حقوق می‌گرفت.


دانمارک: ایج هاردی پس از موفقیت‌هایی که در تیم‌های باشگاهی دانمارک به دست آورد پس از جام ملت‌های 2016، هدایت سرخ‌ها را برعهده گرفت. اندیشه‌های نوین هاردی در مقایسه با دیگر مربیانی سال‌های اخیر فوتبال دانمارک موجب شد تا او بتواند تیمش را مسافر جام جهانی کند. حالا هاردی که در سال حقوق او یک میلیون یورو است، برای آنکه نشان دهد نروژ مربیان موفقی را به دنیا عرضه می‌کند درصدد است تا با دانمارک نتایجی فراتر از انتظار به‌دست آورد.


گروه D:آرژانتین،ایسلند، کرواسی و نیجریه


آرژانتین: مربی سال 2015 آمریکای جنوبی در همین سال توانست شیلی را قهرمان کوپا آمریکا کند. خورخه سامپائولی اندیشه‌های متفاوتی در مربیگری‌اش ارائه کرده و حضور در تیم ملی کشورش به‌عنوان سرمربی بزرگترین افتخار برای او به حساب می‌آید. 1.8 میلیون یورو حقوق سالیانه سامپائولی است. این مربی در تیمش فوق ستاره‌ای به نام لیونل مسی دارد که اعلام کرده اگر این بار نتواند قهرمان جام جهانی شود دیگر در تیم ملی بازی نمی‌کند و این تهدید بزرگ خطری جدی برای سامپائولی به حساب می‌‌آید چون آرژانتینی‌ها نمی‌خواهند به این زودی‌ها مسی را از دست بدهند. سامپائولی علاوه بر مسی می‌تواند به درخشش ستاره‌‌هایی چون آنخل دی‌ماریا، گونزالو هیگواین، سرخیو آگوئرو و مائورو ایکاردی در روسیه امیدوار باشد.


ایسلند: هیمیر هالگریمسون برای اولین بار فوتبالیست‌های کشور یخی را به جام جهانی رسانده است. او زمانی دستیار لارس لاگربک در تیم ملی ایسلند بود و از سال 2013 که سرمربی این تیم شد، سیر صعودی خوبی را در میان شاگردانش ایجاد کرد. هالگریمسون دستمزد 700 هزار یورو را در سال می‌گیرد و وقتی توانست ایسلند را به جام ملت‌های اروپا برساند، این باور را ایجاد کرد که این کشور می‌تواند به جام جهانی هم برسد و حالا که این اتفاق افتاده باید منتظر نمایش جالب توجهی از فوتبالیست‌های کشور یخی در روسیه باشیم.


کرواسی: بزرگترین موفقیت زلاتکو دالیچ رساندن العین امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا در سال 2016 است. با این حال دالیچ در مقطعی حساس هدایت کروات‌ها را پذیرفت و توانست تیم ملی کشورش را مسافر روسیه کند. دستمزد دالیچ در سال 550 هزار یورو است و برخی از منتقدان وی‌ می‌گویند قبول این حقوق از سوی دالیچ باعث شد تا برانکو ایوانکوویچ سرمربی کرواسی نشود چرا که سرمربی پرسپولیس ایران مبلغ بیشتری را پیشنهاد داده بود. حالا دالیچ برای اثبات توانایی‌هایش در امر مربیگری باید با کروا‌ت‌ها نتایجی درخورتوجه در روسیه بگیرد تا پاسخی محکم به منتقدانش بدهد.


نیجریه: گرنوت روئر سال‌ها در تیم ملی مختلف در آفریقا مربیگری کرد تا هدایت سوپرعقاب‌ها را تصاحب کند. روئر در سال 500 هزار یورو درآمد دارد ولی اندیشه‌های او باعث شده تا نیجریه نسبت به تیمی که در سال 2014 وارد جام جهانی شد، متفاوت‌تر باشد و امیدها به آن بیشتر باشد. مدافع سابق تیم ملی آلمان شرقی حالا در کسوت مربیگری این فرصت را دارد تا خودش را به فوتبال دنیا بیش از گذشته اثبات کند چرا که او تا به حال سرمربی تیمی در جام جهانی نبوده است. البته روئر به خوبی می‌داند که تیمش در گروهی سخت و دشوار قرار گرفته است.


گروه E: برزیل، سوئیس، کاستاریکا و صربستان


برزیل: سرمربیگری تیمی که در جام جهانی همه به آن نگاه قهرمان دارند، خیلی سخت است ولی تیته نباید فراموش کند که او مربی تیمی است که معدن غنی از ستاره‌های حال حاضر فوتبال دنیا هستند. اگرچه حضور ستاره‌ها در فوتبال برزیل اتفاقی همیشگی است. تیته که در سال حقوقی معادل 3.5 میلیون یورو دریافت می‌کند در سال 2015 مربی سال برزیل شد تا یک سال بعد سرمربی زردپوشانی شود که بیشترین هوادار را در کل دنیا دارند. نمایش کم‌نظیر ستارگان سامبا موجب شد تا اولین تیمی که مسافر روسیه شود برزیل باشد. حالا تیته با ستارگان مطرحی مانند نیمار، گابریل ژسوس، مارسلو، کاسمیرو، دنی آلوز، پائولینیو، رناتو آگوستو و ... تیمی رویایی دارد که می‌تواند یکی از جدی‌ترین مدعیان قهرمانی در جام‌جهانی روسیه باشد.


سوئیس: قهرمانی با لاتزیو در جام حذفی ایتالیا مهم‌ترین افتخاری است که در کارنامه کاری ولادیمیر پتکوویچ ثبت شده است اما او پس از جام جهانی 2014 که هدایت سوئیسی‌ها را پذیرفت آهسته آهسته این تیم را در مسیر ترقی قرار داد تا جایی‌که آنها بدون مشکل وارد رقابت‌های یورو 2016 شدند و برای رسیدن به جام جهانی 2018 نیز به‌خاطر تفاضل گل کمتر به پلی‌آف رفتند و با غلبه بر ایرلند شمالی بلیط سفر به روسیه را تحویل گرفتند. پتکوویچ در سال دستمزی معادل 850 هزار یورو می‌گیرد و باید دید این مربی بوسنیایی در پایان رقابت‌های جام جهانی چه نمره‌ای از منتقدان می‌گیرد.


کاستاریکا: یکی از ارزان‌ترین مربیان حاضر در جام جهانی روسیه اسکار رامیرز است. او در سال 350 هزار یورو دستمزد دارد ولی جالب است که رامیرز خیلی زود تیمش را به روسیه رساند تا نشان دهد تیمش که به ستاره نامداری متکی نیست در قالب کار تیمی می‌تواند برای هر حریفی خطرناک باشد. رامیرز از ابتدای سال 2015 هدایت کاستاریکا را برعهده گرفت و با اینکه تجربه مربیگری‌اش در سطح باشگاهی بود ولی ثابت کرد اندیشه‌های حساب شده‌ای برای رساندن تیمش به اهداف ترسیم شده دارد. رامیرز با سیستم تک مهاجم تیمش را می‌چیند و اصرار زیادی به ممانعت از کار تیمی حریفان در زمین تیمش دارد. این شیوه برای رسیدن به روسیه جواب داد اما باید دید مقابل تیم‌‌های بزرگ حاضر در روسیه می‌تواند با این روش به نتیجه برسد یانه.


صربستان: ملادن کرستائیچ در سطح ملی بزرگترین افتخارش گرفتن مجوز صعود صربستان برای حضور در جام جهانی روسیه است. او که توانسته وردربرمن را قهرمان بوندس‌لیگا و جام حذفی کند قهرمانی در جام حذفی را با شالکه هم تجربه کرده است و حالا می خواهد نشان دهد مربی است که می‌تواند در سطح ملی هم موفقیت‌های بیشتری را تصاحب کند. منتقدان کرستائیچ معتقدند او به خاطر قرار گرفتن در گروهی آسان توانسته تیمش را مسافر روسیه کند و این مربی که در سال دستمزد اندک 300 هزار یورو را می‌گیرد برای آنکه ورق را به سمت خودش برگرداند باید نمایشی به مراتب بهتر از جام جهانی 2014 داشته باشد.


گروه F: آلمان، مکزیک،‌ سوئد و کره‌جنوبی


آلمان: یواخیم لوو گران‌ترین مربی حاضر در روسیه است. او 3.85 میلیون یورو در سال درآمد دارد ولی به خوبی می‌داند که چه مسئولیت بزرگی بر دوش او قرار دارد. لوو سرمربی تیم مدافع عنوان قهرمانی است. البته که جام قهرمانی 2014 برزیل با لوو به دست آمد. سرمربی مانشافت‌ها در جام جهانی 2006 دستیار کلینزمن بود. همان جامی که ایتالیا در نیمه‌نهایی مانع حضور ژرمن‌ها در فینال شد. پس از آن رقابت‌ها لوو سرمربی آلمان‌ها شد تا 8 سال بعد چهارمین جام جهانی را به آلمان ببرد. لوو در نیمه‌نهایی یورو 2016 در ضربات پنالتی به دیدیه دشان و فرانسوی‌ها باخت اما مانشافت‌ها را در جام کنفدراسیون‌های 2017 قهرمان کرد و تیمش را به عنوان صدرنشین گروهش راهی روسیه کرد. بلاتردید آلمان با یواخیم لوو یکی از جدی‌ترین مدعیان قهرمانی است.


مکزیک: موفقیت‌های خوان کارلوس اوزوریو آنچنان زیاد نبود که هدایت تیم ملی مکزیک را در سال 2015 برعهده بگیرد اما او با ایجاد تحولی مناسب در تیمش بار دیگر فوتبال ملی مکزیک را احیا کرد تا این تیم در حالی که هنوز 3 بازی تا پایان مرحله انتخابی مانده بود، به روسیه برسد. حالا «ال‌تری» می‌خواهد ارزش‌هایش را با خلق شگفتی در روسیه به نمایش بگذارد و برای همین باید منتظر نمایش متفاوتی از سبزپوشان مکزیک در جام جهانی باشیم. حقوق پرداختی به اوزوریو 1.05 میلیون یورو در سال است و باید دید این مربی کلمبیایی چگونه مکزیک را در میان تیم‌های موفق روسیه قرار می‌دهد.


سوئد: پس از ناکامی سوئد در یورو 2016 هدایت این تیم به یان اندرسون سپرده شد. درست از همان زمان رشد فوتبال سوئدی‌ها دوباره جوانه شد و نهایتا این تیم با حذف ایتالیا قهرمان 4 گانه جام‌های جهانی در پلی‌‌آف بلیط سفر به روسیه را دریافت کرد. اندرسون در سال 450 هزار یورو دستمزد می‌گیرد. او اندیشه‌های بزرگی برای جلب توجه بیشتر فوتبال‌دوستان به سوئد دارد اما باید دید تا چه اندازه می‌تواند شاگردانش را آماده‌تر از مرحله انتخابی کند.


کره‌جنوبی: شین تائه یونگ برای آنکه نشان دهد تیمش یکی از تیم‌هایی نیست که خیلی زود چمدان‌هایش را برای بازگشت به کشورش می‌بندد، کار بسیار سختی پیش رو دارد. حریفان کره همگی آماده‌تر از این تیم هستند و این موضوع حساسیت‌ها را برای یونگ به میزان زیادی بالا برده است. دستمزد سالیانه یونگ 450 هزاریورو است و مهم‌ترین افتخار او در سطح باشگاهی قهرمان کردن سونگنام ایلهووا چونما کره‌جنوبی در لیگ قهرمانان آسیاست. البته این مربی کره‌ای با رساندن تیم ملی کشورش به جام جهانی افتخاری ملی به کارنامه‌اش اضافه کرده است.



گروه G: بلژیک،پاناما، تونس و انگلیس


بلژیک: روبرتو مارتینز از آن دست مربیانی است که نشان داده راه پیشرفت را به خوبی شناخته است. او پس از جام ملت‌های 2016 جایگزین مارک ویلتموس ستاره سال‌های نه چندان دور فوتبال بلژیک شد. مارتینز تیمش را با سیستم 1-2-4-3 طراحی کرد و به خوبی بازیکنان را در این قالب قرار داد. او در این روش به طور منحصر به فردی توانسته ارتباط بسیار خوبی میان تمامی خطوط تیمی‌اش ایجاد کند. ادن هازارد و کوین دی‌بروین در نقش هافبک‌های هجومی به طرز فوق‌العاده‌ای روملو لوکاکو مهاجم هدف تیم‌شان را حمایت کردند و زدن 43 گل در دور انتخابی جام جهانی روسیه نشان از خط حمله خطرناک بلژیکی‌ها دارد. یک میلیون یورویی دستمزد سالیانه مارتینز است. مربی که در سال 2013 تیم بی نام و نشان ویگان را قهرمان اف‌ای‌ کاپ انگلستان کرد. بسیاری از کارشناسان معتقدند تیم مارتینز در جام جهانی روسیه بخت زیادی برای حضور در جمع 4 تیم پایانی جام را داراست.


پاناما: صعود تیم ملی پاناما به جام جهانی از آن دست اتفاقاتی بود که شاید خوش‌بین‌ترین کارشناس فوتبال در دنیا هم روی آن حساب خاصی باز نمی‌کرد اما هرنان داریو گومز پاناما را برای اولین بار مسافر جام جهانی کرد تا برای همیشه نامش در تاریخ فوتبال این کشور ثبت شود. «ال‌بولیلو» لقبی است که هواداران فوتبال پاناما برای گومز در نظر گرفته‌اند که به معنی باتون است. این مربی کلمبیایی در تیم ملی کشورش، گواتمالا و اکوادور هم مربیگری کرده‌است ولی اوج هنر او گرفتن بلیط روسیه برای شاگردانش در پاناماست. گومز در سال 400 هزار یورو حقوق می‌گیرد.



تونس: نبیل مربی که در فوتبال ملی تونس سرمربی تیم المپیک و دستیار مربیان مختلفی در تیم ملی بزرگسالان بوده، برای دومین بار سرمربی تیم ملی کشورش شد و این تیم را به جام جهانی رساند. او در مرتبه نخست نتوانست در تیم ملی تونس اثربخش باشد و بعد از مدتی کوتاه سرمربی الجیش القطر شد و پس از آن هم به مدت 3 سال هدایت تیم ملی کویت را برعهده گرفت. ناکامی‌های هنریک کاسپرچاک لهستانی در تیم ملی تونس باعث شد تا نبیل معلول جایگزین او شود و تونس طلسم راهیابی به جام جهانی را پس از 12 بشکند. معلول که 74 بار با پیراهن تیم ملی تونس به میدان رفته است حالا در مهم‌ترین رقابت‌های فوتبال جهان فرصت دارد تا شایستگی‌هایش را در گروهی بسیار دشوار به اثبات برساند. مربی که در سال 350 هزار یورو دستمزد می‌گیرد.


انگلیس: وقتی در سپتامپر 2016 گرت ساوت‌گیت جای سام آلاردایس را گرفت شاید انتظار نمایش پرفروغ سه‌شیرها در انتخابی جام جهانی روسیه کمی دور از انتظار بود اما او ثابت کرد 3 سال حضورش در تیم ملی زیر21 ساله‌های انگلیس او را به طور کامل با فضای کار در فوتبال ملی آشنا کرده است. انگلیس با ساوت‌گیت فراتر از انتظار ظاهر شد و بار دیگر این مژده را به هوادارانش داد که در جام جهانی می‌توانند به تیم‌شان به چشم یک مدعی جدی نگاه کنند. ساوت‌گیت که در سال 2 میلیون یورو حقوق می‌گیرد 57 بار در نقش مدافع برای تیم ملی انگلیس به میدان رفته است. شاید غیبت وین رونی در تیم ساوت‌گیت بسیار مشهود به نظر برسد ولی حضور هری کین، رحیم استرلینگ، مارکوش راشفورد و ... باعث شده تا انگلیس بخت زیادی برای قهرمانی در جام جهانی داشته باشد.


گروه H: لهستان، سنگال، کلمبیا و ژاپن


لهستان: آدام ناوالکا زمانی که در سال 2013 هدایت تیم ملی لهستان را پذیرفت، عامل اصلی رشد فوتبال ملی این کشور در سطح بین‌المللی شد. اگر چه ناوالکا در جام ملت‌های 2016 اروپا نتوانست با لهستان نتایج فوق‌العاده‌ای بگیرد ولی در انتخابی جام جهانی آن قدر تیمش خوب کار کرد که توانست علاوه بر صعود مستقیم به جام جهانی در سیدبندی قرعه‌کشی مسابقات هم در سید یک قرار بگیرد و به عنوان سرگروه بازی‌ها را در روسیه آغاز کند. ناوالکا در سال حقوق نازل 270 هزار یورو را می‌گیرد اما انتظارات از تیم او برای درخشیدن در روسیه کم نیست.



سنگال: حضور موفق در تیم زیر 23 ساله‌های سنگال باعث شد تا هدایت تیم ملی این کشور نیز به الیو سیسه سپرده شود تا مدافع هافبک سابق سنگالی‌ها بار دیگر باعث شادی مردم سرزمین خود شود. سیسه با حقوق 200 هزار یورو در سال ارزان‌ترین مربی حاضر در جام جهانی روسیه است اما تیمی ساخته که می‌تواند طلسم جام جهانی 2002 را بشکند و به مراحل بالاتر صعود کند. سیسه که کاپیتان تیم ملی سنگال نیز بوده است با بازیکنان کلیدی چون سادیو مانه، کیتا بالده، امبایه نیانگ و دیافرا ساخو در خط حمله یکی از خطرناک‌ترین تیم‌های حاضر در روسیه را هدایت می‌کند و به نظر می‌رسد سنگال با مربی جوانش بتواند نمایش غیرمنتظره‌ای را ارائه کند. تیمی که بدون باخت در مسابقات انتخابی به روسیه پرواز می‌کند.


کلمبیا: مربی که سه سال متوالی مربی سال آمریکای جنوبی شده است با دریایی از تجربه سکان هدایت کلمبیا را در جام جهانی 2018 روسیه برعهده خواهد داشت. خوزه پکرمن برای آنهایی که فوتبال‌شناس هستند مربی مطرحی است چون نگاهی به کارنامه کاری این مربی آرژانتینی گویای همه چیز درباره هنر مربیگری می‌تواند باشد. دستمزد سالیانه‌ پکرمن 1.5 میلیون یورو است. او با تیم ملی کشورش در جام جهانی 2006 توفیق زیادی نداشت ولی از سال 2012 که هدایت تیم ملی کلمبیا را برعهده گرفت همواره این کشور را جزو تیم‌های مدعی آمریکای جنوبی قرار داده و بسیاری پس از برزیل و آرژانتین، کلمبیا را بهترین تیم سال‌های اخیر قاره فوتبال‌خیز جهان می‌دانند. پکرمن که در جام جهانی 2014 نتوانست با کلمبیا نمایش دلخواهش را ارائه کند حالا در روسیه با تیمی آماده‌تر مقاصد جدی‌تری را دنبال می‌کند. فراموش نشود که پکرمن 3 مرتبه تیم ملی زیر 20 ساله‌های آرژانتین را قهرمان جهان کرده است. او با 69 سال سن، مسن‌ترین مربی حاضر در روسیه خواهد بود.



ژاپن: سرمربی سابق تیم ملی الجزایر در جام جهانی 2014 در سال 2015 هدایت تیم ملی کشور آفتاب تابان را برعهده گرفت. او ژاپنی‌ها را به عنوان تیم سرگروه سوار هواپیمای عازم به روسیه می‌کند تا امیدواری به موفقیت آبی‌های چشم بادامی بیش از دوره‌های قبلی باشد. وحید حلیلهوژیچ در سال یک میلیون یورو حقوق می‌گیرد و چشم امید به بازیکنان آماده‌ای چون شینجی اوکازاکی، مایا یوشیدا، یوسوکه ایدگوچی و شینجی کاگاوا دارد. مربی ساحل‌عاج در جام‌جهانی 2010 برای آنکه ثابت کند تیم ملی ژاپن می‌تواند نمایشی بهتر از جام جهانی 2002 را با او ارائه کند همه هنرش را در روسیه به کار خواهد گرفت. مربی بوسنیایی که در سال 2001 مربی سال فرانسه شد، برای آنکه خاطره خوشی را در سال‌های آخر مربیگری‌اش تجربه کند باید با ژاپن نمایش بسیار بهتری را در مقایسه با بازی‌های انتخابی جام جهانی ارائه کند.




نگاهی به بالاترین و پایین‌ترین دستمزد مربیان حاضر در جام جهانی روسیه:


*استرالیا سرمربی ندارد ولی دستمزد پیشنهادی‌اش ذکر شده است.











































































































































































































ردیف تیم‌ها نام مربیان دستمزد به یورو
1 آلمان یواخیم لوو 3.85 میلیون
2 برزیل تیته 3.5 میلیون
3 فرانسه دیدیه دشان 3.5 میلیون
4 اسپانیا ژولین لوپتگی 3 میلیون
5 روسیه استانیسلاو چرچسوف 2.6 میلیون
6 پرتغال فرناندو سانتوس 2.25 میلیون
7 ایران کارلوس کی‌روش 2 میلیون
8 انگلیس گرت ساوت‌گیت 2 میلیون
9 آرژانتین خورخه سامپائولی 1.8 میلیون
10 اروگوئه اسکارتابارز 1.7 میلیون
11 مصر هکتور کوپر 1.5 میلیون
12 کلمبیا خوزه پکرمن 1.5 میلیون
13 عربستان خوان آنتونیو پیزی 1.44 میلیون
14 استرالیا ------------- 1.25 میلیون
15 پرو ریکاردو گارکا 1.15 میلیون
16 مکزیک خوان کارلوس اوزوریو 1.05 میلیون
17 دانمارک ایج هاردی یک میلیون
18 ژاپن وحید هلیلهوژیچ یک میلیون
19 بلژیک روبرتو مارتینز یک میلیون
20 سوئیس ولادیمیر پتکوویچ 850 هزار
21 مراکش اروه رنارد 780 هزار
22 ایسلند هیمیرهالگریمسون 700 هزار
23 کرواسی زلاتکو دالیچ 550 هزار
24 نیجریه گرنوت روئر 500 هزار
25 سوئد یان اندرسون 450 هزار
26 کره‌جنوبی شین تائه یونگ 450 هزار
27 پاناما هرنان داریو گومز 400 هزار
28 تونس نبیل معلول 350 هزار
29 کاستاریکا اسکار رامیرز 350 هزار
30 صربستان ملادن کرستائیچ 300 هزار
31 لهستان آدام ناوالکا 270 هزار
32 سنگال آلیو سیسه 200 هزار


انتهای پیام/

ارسال نظر