صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کشف جدید ناسا با کمک هوش مصنوعی اعلام شد

ناسا با کمک هوش مصنوعی هشتمین سیاره‌ای را کشف کرده است که دور ستاره‌ای دور دست مدار می‌زند. به این ترتیب تعداد سیاره‌های این منظومه دوردست با منظومه شمسی برابر است.
کد خبر : 241647

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سازمان فضایی آمریکا با کمک هوش مصنوعی گوگل اطلاعات ماموریت کپلر ناسا را تحلیل کردند و هشتمین سیاره‌ای را کشف کردند که دورستاره‌ای دوردست مدار می‌زند. این نخستین منظومه ناشناخته است که تعداد سیارات آن با منظومه شمسی برابر است.


سیاره تازه کشف شده «Kepler-۹۰i» نام گرفته و دور ستازه «Kepler۹۰» مدار می‌زند. این ستاره گرم‌تر و بزرگ‌تر از خورشید است. همچنین ۲۵۰۰ سال نوری از زمین فاصله دارد.


Kepler-۹۰i کوچکترین سیاره هشت موردی است که دور ستاره مدار می‌زنند. دانشمندان تخمین می‌زنند سیاره صخره‌ای و دمای آن بیش از ۴۲۰ درجه سانتی‌گراد باشد.


پل هرتز مدیر، بخش آستروفیزیک در مقر ناسا در واشنگتن دی سی، می‌گوید: «به این ترتیب می‌توان Kepler۹۰ را با منظومه شمسی مرتبط دانست زیرا تعداد سیارات هر دو برابر است».


این کشف با کمک متخصصان هوش مصنوعی گوگل هنگام تحلیل اطلاعات رصد خانه کپلر انجام شد. کپلر تا به امروز ۱۵۰ هزار ستاره را رصد و ۴ هزار سیاره کشف کرده است که از بین آنها بیش از ۲۳۰۰ مورد تایید شده‌اند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

برچسب ها: منظومه شمسی ناسا
ارسال نظر