صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۲۳ آذر ۱۳۹۶
معاون امور بین الملل مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور آموزش‌و‌پرورش:

دستاوردهای دانش‌آموزان به محصولات تجاری تبدیل می‌شود

معاون امور بین الملل مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور آموزش‌و‌پرورش از تجاری سازی محصولات دانش‌آموزان با همکاری صندوق مبی امید و دانشگاه تهران خبر داد.
کد خبر : 241497

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید علی حسینی، معاون امور بین‌الملل مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور آموزش‌و‌پرورش در نشست خبری سومین جشنواره ملی دانش آموز با اشاره به اینکه آموزش‌و‌پرورش به سمت کارآفرینی حرکت می‌کند، بیان کرد: کارآفرینی مبتنی بر مفاد سند تحول بنیادین بوده و براساس آن به سمت فعالیت‌های کار آفرین حرکت می‌کنیم.
وی ادامه داد: به دنبال ترویج و حمایت از کار آفرینی در آموزش‌و‌پرورش در حوزه تالیف کتب و جشنواره‌های مبتنی بر کارآفرینی هم برنامه‌ریزی شده و درس سواد رسانه و کتاب کار و فناوری تهیه شده است.
حسینی تصریح کرد: آموزش‌و‌پرورش از جشنواره‌های علمی و مهارت آموزی حمایت کرده و در چنین جشنواره‌هایی، استعدادهای برتر را شناسایی می‌کند.
معاون امور بین الملل مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور آموزش‌و‌پرورش گفت: جزو سیاست‌های اصلی آموزش‌و‌پرورش این است که دانش‌آموزان به سوی مهارت افزایی حرکت کنند و با توجه به اینکه دانش‌آموزان دارای استعدادهای متفاوتی هستند، چنین جشنواره‌هایی به شناسایی استعدادها کمک می‌کند.
حسینی با بیان اینکه جشنواره‌ها باعث ایجاد انگیزه‌ای برای دانش‌آموزان است، عنوان کرد: جشنواره امسال توسعه بیشتری پیدا کرده است و جوایزی خوبی برای این در نظر گرفته شده است.


وی بیان کرد: تفاهم نامه‌ای با صندوق ملی امید و دانشکده دانشگاه تهران داریم تا دستاوردهای دانش آموزان تبدیل به محصولات تجاری شود تا از این طریق از مهارت آفرینی حمایت شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر