صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۸ - ۲۲ آذر ۱۳۹۶
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد:

حمایت سازمان غذا و دارو از تولید فرآورده‌های حلال

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات و نظارت‌های این سازمان در حوزه تولیدات حلال، گفت: سیاست و هدف مهم این سازمان تولید فرآورده‌های سلامت محور با تاکید موضوع حلیت خواهد بود.
کد خبر : 241220

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر غلامرضا اصغری در مراسم افتتاحیه کنگره فرآورده‌های حلال با بیان اینکه موضوع حلال یک موضوع جهانی است، که سلامت جسمی و روانی افراد را به صورت توام دنبال می‌کند، بر لزوم اقدامات بیشتر در جهت تثبیت و تبیین جایگاه شایسته این موضوع در کشور و عرصه بین المللی تاکید کرد.


وی همچنین با اشاره به تولیدات حلال در کشورهای غیر اسلامی، گفت: از آنجا که اقلیت‌های مسلمانان در تمام کشورهای جهان ساکن هستند و مصرف تولیدات حلال دغدغه مهمی برای آنان به شمار می‌آید ضروری است که زمینه دسترسی آنان به غذای حلال از سوی هم کیشان آنان در کشورهای اسلامی از طریق تولید محصولات حلال فراهم شود.


اصغری این نکته را نیز خاطرنشان کرد: که در کنار حلیت محصولات تولیدی که شریعت و اعتقادات ما آن را گوشزد می‌کند، باید بحث ضرورت حلال و دوری از حق الناس، ربا و غیره که قرآن کریم در کنار بحث مصرف غذای حلال بر آن تاکید دارد نیز توجه داشته باشیم.


وی به همکاری این سازمان با حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: در جهت اشاعه و تولید محصولات حلال این همکاری همچنان ادامه دارد.


گفتنی است، نخستین کنگره بین المللی فرآورده های حلال، با حضور شخصیت‌های برجسته‌ای از جهان اسلام به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر