صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

طرح زیرساخت گردشگری تنگه واشی تهیه شد

معاون گردشگری تهران از تهیه طرح زیرساخت گردشگری تنگه واشی خبر داد و گفت: شاید سال آینده از ازدحام گردشگر در این منطقه جلوگیری شود.
کد خبر : 240838

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، علی رفیعی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در نشست آینده پژوهی بازاریابی و اقتصاد گردشگری که به مناسبت هفته پژوهش عصر روز گذشته در فرهنگسرای امام برگزار شد گفت: آیین نامه ایجاد و اصلاح تاسیسات گردشگری به تصویب هیات دولت رسیده ولی برخی از مصداق ها مانند پانسیون و اقامتگاه از آن حذف شده بود. بعد که ابلاغ شد گفتند که باید این دو تا را هم اضافه می کردند بنابراین کسانی که قبلا مجوز داشتند دچار مشکل می شدند .


وی در این جلسه و در پاسخ به یکی از دانشجویان که درباره زیرساختهای گردشگری تنگه واشی انتقاد کرد نیز گفت: طرح زیرساخت گردشگری تنگه واشی تهیه شده است. ما حریم آثار تاریخی تنگه را می خواهیم ثبت کنیم. شورای گردشگری در تنگه برگزار شد مصوبات خوبی نیز داشت تا اگر تابستان سال آینده تور گردشگری به آنجا می رود حداقل دارای زیر ساخت باشد. آنجا دچار معضل زیست محیطی شده است معضل فرهنگی نیز برای روستا ایجاد شده است. قرار بود طرح جامعی توسط یک شرکت خصوصی تهیه شود اما چون باید از منابع محلی استفاده می شد معضلات قانونی داشت و آن طرح مصوب نشد. در نظر داریم طرح جامع گردشگری برای سال آینده داشته باشیم. شاید از ورود گردشگر زیاد به آن منطقه جلوگیری شود.


وی گفت: فعالیت عمده دانشجویان گردشگری می تواند براساس قوانین و مقررات در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی تهران و یا هتل و هتل آپارتمان باشد. اقامتگاههای بوم گردی نیز روز به روز در حال گسترش است در دنیا اقتصاد گردشگری حول یک محور خاص حرکت می کند اما در ایران صرفا در حوزه اقامت است. در کشورهای دیگر اقامتگاههای بومی در جایی بوجود می آیند که آن اقامتگاه قصد دارد تا از یک گونه حیوانی و یا جانوری حمایت کند اما هنوز این اقدام در ایران جا نیفتاده است و یا خانواده ها یکی از اتاق های اضافه منزل خود را اجاره می دهند. اینها مدل هایی از کسب و کار و اقتصاد گردشگری است.


رفیعی گفت: در بخش گردشگری سلامت متاسفانه این رشته گردشگری همیشه دلال محور بوده است شاید قوانینی که تدوین شده به این موضوع کمک کند اما چون دستگاههای مختلفی در آن دخیل هستند همیشه مشکلات زیادی در این صنعت وجود داشته است با این وجود به واسطه پتانسیل هایی که دارد همیشه رو به رشد است. چون ایران از لحاظ تجهیزات پزشکی بسیار به روز است. موضوع دومی که مغفول مانده است تندرستی است. برخی از افراد به اسم ماساژ و اسپا آن را می شناسند. آلمانی ها اتاق نمک در غارهای نمکی درست می کنند چون تنفس در چنین اتاق هایی برای یبماری های ریوی بسیار مناسب است. ما بزرگترین معدن نمک را در ایران داریم غارهای نمکی زیادی نیز در سمنان وجود دارد که بلااستفاده هستند درحالی که می تواند درآمدزایی داشته باشد.


معاون گردشگری تهران گفت: برخی از افراد مدیریت و برنامه ریزی برای کسب و کاری که می خواهند راه اندازی کنند ندارند، به همین دلیل شکست می خورند و یا نمی دانند که کجا باید برنامه ریزی کنند.


وی افزود: دوستان اگر راهنمای گردشگری شوند بیشتر از مدیران آژانسها درآمد کسب خواهند کرد. روزی ۱۵۰ هزار تومان دستمزد راهنمایان است. می توان بایک دوره ۶ ماهه کارت راهنمایی را نیز گرفت. پیش روی کسانی که راهنمای گردشگری می شوند یک دنیای جدید قرار دارد. بخش های دیگری نیز برای کار در حوزه گردشگری هست که سرمایه لازم دارد مانند سفره خانه های سنتی.


رفیعی به دانشجویان گردشگری پیشنهاد کرد که از علم روز دنیا با خبر شوند و ببینند که کشورهای دیگر چه کارهایی در حوزه گردشگری انجام می دهند همچنین باید بررسی کرد که کشورهای دیگر چه کارهایی انجام می دهند مثلا چرا سنگاپور در حوزه زیبایی از ایران جلو زده است و جراحی زیبایی را با نصف قیمت و با کیفیت ایران انجام می دهد.


منبع:‌مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر