صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۲ - ۲۱ آذر ۱۳۹۶

برگزاری جشنواره غذا در آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما سیاهکل

دفتر فرهنگ اسلامی سما سیاهکل به منظور احیای آشپزی ستنی گیلان و ترویج فرهنگ غذایی دیار سرسبز میرزا کوچک اقدام به برگزاری جشنواره غذا در این مرکز آموزشی فرهنگی کرد.
کد خبر : 240696

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این جشنواره که در قالب مسابقه آشپزی برگزار شد با استقبال گسترده دانشجویان دختر و پسر مواجه شد. اولویت این جشنواره رقابت در تهیه غذاهای سنتی گیلان بود و دانشجویان این مرکز با رعایت این اولویت توانستند فرهنگ غذایی گیلان را زنده کرده و با یکدیگر به رقابت بپردازند.


رئیس دانشکده سما سیاهکل در حاشیه این جشنواره رقابتی اظهار کرد: «بسیاری از معضلات امروز جامعه ما که معمولا بیماری‌هایی را با خود همرا ه دارد به فرهنگ غذایی ما برمی‌گردد و برای اصلاح این شیوه غلط می‌توانیم با تغییر سبک زندگی و زنده کردن فرهنگ متنوع غذاهای بومی سلامتی را به جامعه هدیه کنیم.»


مهندس مهدی هاتف خاطرنشان کرد: «ما به عنوان واحد دانشگاهی بر خود فرض می‌دانیم که حتی المقدور با ترویج فرهنگ غذایی سنتی استان سرسبز ما، نسل جوان و امروزی را با تنوع غذایی گیلان آشنا کنیم که در این جشنواره به این هدف اصلی‌مان رسیدیدم.»


وی پیشنهاد داد که سایر واحدها هم بتوانند با احیای فرهنگ غذایی بومی خودشان گام مهمی در راستای سلامت جامعه بردارند.


غذاهای این جشنواره غذایی از سوی داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت سحر پورعینعلی، شایسته کاشانی فر و سپیده ناظمی به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند که با اهدای لوح و جوایزی از آنان قدردانی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر