صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۲ - ۲۱ آذر ۱۳۹۶
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

روش‌های نوین در تولید فرآورده‌های حلال بررسی می‌شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برگزاری اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌‌های حلال در مشهد مقدس گفت: روش‌های نوین در تولید فرآورده‌های حلال در این کنگره بررسی می‌شود.
کد خبر : 240680

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، محمدرضا صابری، دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده‌های حلال با اعلام این خبر، گفت: محورهای این همایش شامل شریعت و فرآورده‌های حلال، پژوهش، فناوری و فرآورده‌های حلال و اقتصاد فرآورده‌های حلال است.


وی افزود: در این همایش به ویژگی و معیار غذای حلال، اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال، معیار حلیت گوشت و فرآورده‌های آن، قواعد فقهی مرتبط با فرآورده‌های حلال و مسائل مستحدثه در این فرآورده‌ها پرداخته خواهد شد.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین مسائلی همانند روش‌های نوین در تولید فرآورده‌های حلال و تشخیص سریع اجزای حرام و آثار فرآورده‌های حلال بر سلامت جسم و روان در این همایش بررسی خواهد شد.


صابری گفت: در خصوص اقتصاد فرآورده‌های حلال نیز ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات، شیوه‌های برندسازی، زنجیره تامین، فرهنگ‌سازی مصرف فرآورده‌های حلال و اقتصاد مقاومتی بررسی می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر