صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶
رئیس بیست و یکمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران:

پشت میزنشینان مراقب دردهای عضلانی-اسکلتی باشند

رئیس بیست و یکمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران عنوان کرد: برخی دردهای عضلانی-اسکلتی به دنبال سبک زندگی نامناسب در افراد بروز می‌یابد برای مثال کاهش تحرک، عدم نشستن، ایستادن و راه رفتن صحیح، انجام کارهای سنگین و نامناسب موجب بروز این دسته‌ از دردها می‌شود.
کد خبر : 239782

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر سید منصور رایگانی در‌ آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران با بیان اینکه دردهای اسکلتی- عضلانی شایع‌ترین علت مراجعه بیماران به مطب‌های طب فیزیکی است، گفت: دردهای اسکلتی- عضلانی در ناحیه گردن، کمر و زانو شایع‌تر از سایر قسمت‌های بدن است.


وی افزود: کمردرد از شایع‌ترین دردهای اسکلتی-عضلانی است به گونه‌ای که می‌توان اعلام کرد تمام افراد یکبار در زندگی خود این درد را تجربه کرده‌اند.


رئیس کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران در ادامه یادآور شد: بیمارانی که دچار سکته مغزی و ضربه مغزی، ضایعات نخاعی و اختلالات حرکتی می‌شوند نیز جزو مراجعان طب فیزیکی هستند که به دنبال بروز بیماری و عدم توانایی حرکت اندام‌ها نیاز به توانبخشی پیدا می‌کنند.


رایگانی خاطرنشان کرد: افرادی که به دنبال برخی بیماری‌ها مانند سکته مغزی و حوادثی از قبیل ضربه مغزی دچار معلولیت می‌شوند علاوه بر اقدامات جراحی و داخلی نیازمند به اقدامات طب توانبخشی نیز خواهند بود.


رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران خاطرنشان کرد: برخی دردهای عضلانی-اسکلتی به دنبال سبک زندگی در افراد بروز می‌یابد برای مثال کاهش تحرک، عدم نشستن صحیح، انجام کارهای سنگین و ... موجب بروز این دسته‌ از دردها می‌شود. وی افزود: به افراد به خصوص توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های اسکلتی- عضلانی هر 30 دقیقه از جای خود برخیزند و حرکات کششی انجام دهند یا فاصله کوتاهی را پیاده‌رویی کنند.


رایگانی در پایان خاطرنشان کرد: در این کنگره علاوه بر سخنرانان داخلی میهمانان خارجی از کشورهای آمریکایی و اروپایی برای ایراد سخنرانی نیز حضور خواهند داشت.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در این کنگره میهمانان خارجی از کشورهای آمریکایی و اروپایی برای ایراد سخنرانی حضور خواهند داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر