صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۱۸ آذر ۱۳۹۶
با حکم رئیس جهاد دانشگاهی صورت گرفت؛

انتصاب سرپرست پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی

دکتر حمید‌رضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.
کد خبر : 239490

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمید‌رضا طیبی رئیس این نهاد، در حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را برای مدت سه سال به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.


در متن این حکم آمده است:


«احتراما، ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) و نظر به تعهد، سوابق و تجربه ارزنده شما در جهاددانشگاهی، جنابعالی را بعنوان سرپرست پژوهشگاه علوم سلولی جهاددانشگاهی (رویان) منصوب می‌نمایم.


با توجه به نقش پژوهشگاه رویان به مثابه ظرفیتی بزرگ و مهم در انجام فعالیت‌های علمی و فناورانه در سطح ملی و بین‌المللی و الگوسازی‌های موفق در راستای تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، انتظار می‌رود در تعاملی سازنده و مبتکرانه با همکاران، مسئولین، صاحب‌نظران و نخبگان کشور، ضمن ظرفیت‌‌سازی‌های نوین، موجبات بهره‌گیری هر چه بیشتر از فرصت‌های موجود در تداوم و توسعه افتخارآفرینی‌های رویان را فراهم آورید.


رجاء واثق دارد در سایه لطف الهی و تلاش جهادگرانه شما، جایگاه بلند پژوهشگاه رویان رفیع‌تر گشته و نام آن مرکز فاخر علم و پژوهش و خدمت‌گزاری هر چه تابناکتر خواهد درخشید.


مزید توفیقات شما را از درگاه الهی مسئلت دارد.»


همچنین، دکتر طیبی در نامه ای جداگانه از تلاش ها و خدمات دکتر حمید گورابی در زمان تصدی مسوولیت ریاست پژوهشگاه رویان تقدیر و تشکر کرد.


شاهوردی هم‌اکنون عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی است و در کارنامه کاری این متخصص جنین‌شناسی، سال‌ها عهده‌دار بودن مسئولیت معاونت پژوهشی و آموزشی رویان و فعالیت در این حوزه از بدو شکل‌گیری و تاسیس پژوهشگاه به چشم می‌خورد.


پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی هشتم خرداد ماه سال 1370 به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارایه خدمات درمانی به زوج‌‏های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد.


این پژوهشگاه در سال‌‏های 1377 و 1387 به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاه‌‏های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه 1388 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر