صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۷ - ۱۵ آذر ۱۳۹۶
عضو مجلس خبرگان رهبری:

تمدن اسلامی بدون وحدت و همزیستی اسلامی محقق نمی‌شود

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ایجاد وحدت و بحث از آن باید به سمت ایجاد یک فرهنگ و تمدن اسلامی باشد، گفت: اگر فعالیت های ما در عرصه وحدت در چارچوب فرهنگ و تمدن اصیل خود نباشد به نتایج مطلوب نخواهد رسید.
کد خبر : 238932

به گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، حجت الاسلام و المسلمین احمد مبلغی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در کمیسیون طرح‌های احیاگران جهان اسلام در حاشیه برگزاری سی و یکمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با تاکید بر موضوع بازگشت به چارچوب تمدنی و فرهنگی اسلام، بیان داشت: ایجاد وحدت باید به سمت ایجاد یک فرهنگ و تمدن اسلامی باشد. فرهنگ و تمدن بزرگترین چیزی است که فعالیت های خود را باید به سمت آن سوق دهیم و اگر این توجه را نداشته باشیم فعالیت های ما موفق نخواهد بود و نتایج مطلوبی نخواهد داشت.


وی تصریح کرد: همه تلاش‌ها و فعالیت‌های عالمان و متفکران دینی و حتی سیاستمداران نیز باید درچارچوب ایجاد فرهنگ و تمدن اسلامی باشد تا موجودیت و انسجام خود را به دست بیاورد.


مبلغی با طرح این سوال که آیا تمدن اسلامی می تواند بدون وحدت و همزیستی اسلامی تحقق پیدا کند؟ گفت: بدون تردید تمدن اسلامی نمی تواند بدون وحدت و همزیستی اسلامی محقق شود چرا که قرآن کریم نیز می فرماید شما امت واحده هستید و خداوند شما یکی است و همه من را عبادت می‌کنید بنابراین اسلام به عبادت امت بعد از واحده بودن آنها اشاره و تاکید می‌کند و این اهمیت وحدت را نشان می‌دهد و صلاح مردم در هم‌زیستی و معاشرت با همدیگر است.


وی با اشاره به نظریات علما و اندیشمندانی همچون شهید صدر در طرح عوامل احیاگر تمدن‌ساز، افزود: از نگاه شخصیتی همچون شهید صدر ما برای حل مسائل خود حتی در عرصه علمی و تخصصی باید با علم و آگاهی به قرآن مراجعه نمائیم و با تفسیر موضوعی از کلام الله می‌توانیم پاسخ آنها را یافته و برطرف کنیم. در بحث تمدن نیز باید به قرآن مراجعه کرده و با منطق استنطاق نیازهای تمدن‌سازی را پیدا کنیم که بدون تردید پیش نیاز آن ایجاد وحدت برای نیل به تمدن است.



انتهای پیام/

ارسال نظر