صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۱ - ۱۵ آذر ۱۳۹۶
رئیس انجمن بیهوشی ایران عنوان کرد

رشته بیهوشی ایران در منطقه سرآمد است

رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه ایران با بیان این مطلب که وضعیت رشته بیهوشی از حد متوسط دنیا بالاتر است، گفت: این رشته در منطقه سرآمد است.
کد خبر : 238904

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا سلیمی صبح امروز در افتتاحیه سیزدهمین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و مدیریت درد که در مرکز همایش‌های برج میلاد افزود: در شرایطی که بیش از ۳ میلیون نفر در دنیا از کمبود متخصص بیهوشی و جراح زنان رنج می‌برند وضعیت بیهوشی در ایران از حد متوسط دنیا بالاتر و در منطقه سرآمد است.


رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه ایران تاکید کرد: حفظ این موقعیت نیاز به حمایت آحاد مسئولین دارد.


وی با اشاره به گلایه‌هایی که متخصص بیهوشی نسبت به تعرفه ها دارند، گفت: امیدواریم از کم لطفی برخی مسئولین نظام سلامت نسبت به رشته بیهوشی در سال جاری کاسته شود تا بتوانیم وضعیت این رشته را ارتقا دهیم.


سلیمی از رشته بیهوشی به عنوان یکی از کلیدی‌ترین تخصص‌های مورد نیاز کشورها نام برد و گفت: در همه دنیا رشته بیهوشی جزو سه تا پنج رشته اول و پردرآمد است اما متاسفانه در ایران عکس این موضوع اتفاق افتاده است.


همچنین اتابک نجفی، دبیر علمی کنگره نیز پیرامون اهمیت رشته بیهوشی اظهار کرد: در کشور ما به دلیل شرایط اقتصادی از لحاظ تجهیزات پزشکی نسبت به کشورهای منطقه عقب هستیم و این باعث می‌شود که برخی بیماران به دلیل نبود همین تجهیزات جان خود را از دست بدهند.


افشین جعفرزاده، دبیراجرایی سیزدهمین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و مدیریت درد در خصوص برگزاری این کنگره گفت: ثبت رسمی این کنگره در تقویم فدراسیون انجمن جهانی بیهوشی برای اولین بار نشان از تعامل علمی این رشته با مجامع بین المللی دارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر