صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۱ - ۱۵ آذر ۱۳۹۶

برگزاری کارگاه تخصصی «مسئولیت و سازندگی» در واحد تهران مرکزی

کارگاه تخصصی«مسئولیت و سازندگی»ویژه ائمه جماعات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.
کد خبر : 238756

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، پژوهشگر حوزه علمیه قم در این کارگاه با بیان اینکه فلسفه، عرفان و تربیت اسلام با تربیت مسلمین تفاوت دارد اظهار کرد: «عملکرد مسلمین نباید به حساب اسلام گذاشته شود.»


حجت الاسلام سید علیرضا هاشمی با بیان اینکه از دیدگاه مارکسیست‌ها انسان محکوم به جبر در محیط و جامع است گفت: «شیوه تربیتی و بلوغ فکری انسان در قبل و بعد از بلوغ انسان با هم تفاوت دارد. از دیدگاه فروید زندگی و شخصیت انسان در پنج سال اول شکل می‌گیرد و این نگاهی کاملاً جبری است.»


هاشمی افزود: «در محیط های بسته تنها یک فکرحاکم بوده و تربیت ساده است و در محیط های متضاد در یک خانواده دو تفکر متضاد وجود دارد و تربیت بسیار مشکل می شود و در جامعه باز و متحرک که همان جامعه کنونی ماست شخصیت، حریت و تفکر می تواند کودک را در محیط های باز مسلح کند. در این ویژگی با تقلید و رقابت، مسائل به کودک منتقل می‌شود.»


وی اظهار کرد: «روحیه‌های مرده رشد نمی‌کنند و تکانی هم نمی‌خورند. در روحیه کر، انسان‌هایی که امکان رشد برایشان وجود دارد نمرده‌اند و خشکیده‌اند. در این روحیه نفرت‌ها، بدبینی‌ها، شک‌ها، یأس‌ها، عقده ها، ضربه ها، سرخوردگی ها و پوچی‌ها آنها را اسیر کرده و فراری بار آورده است. روحیه کور فاقد شخصیت هایی هستند که بر اثر تربیت ، وراثت ، غذاو یا محیط در خود شکسته اند و یاری رفتن ندارند و در نتیجه به وحشت افتاده اند.»


هاشمی با توجه به شاخه های زندگی از قبیل معاشرت، عمل و ارشاد، افزود: «در شاخه معاشرت باید رابطه چهره به چهره اتفاق بیفتد. در این شاخه کار خود را محدود به روشنگری‌های فکری نمی‌کنند و نمی‌توان هر کسی را با برهان به مقصد رساند. هر کس می‌داند تنها بذر خوب برای برداشت محصول کافی نیست بلکه باید مانع‌ها را برداشت و زمینه‌ها را فراهم کرد و سپس بذر را ریخت و برهان‌ها را نشان داد.»


وی گفت: «عمل در سازندگی نقش عظیمی دارد. عمل با دو شرط می تواند سازنده باشد: هنگامی که برای عمل روشن و معلوم باشد، عامل شناخته شده باشد .»


استاد محمد تقی محمدی مسئول بخش پیامک مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی نیز درباره روش آموزش احکام برای جوانان و دانشگاهیان توضیحاتی ارائه داد در این کارگاه مدرسین و شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر درباره مسائل مختلف فرهنگی پرداختند.


این کارگاه به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی و با همکاری و مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران باحضور رئیس و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، مدیر کل فرهنگی اجتماعی استان تهران، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران مرکزی برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر