صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۳ - ۱۴ آذر ۱۳۹۶
در صحن شورای شهر عنوان شد؛

ساختمان‌های بزرگ در تهران پیوست ترافیکی ندارند/ تجهیزات آتش‌نشانی برای مجوز به ساختمان‌ها اجاره داده می‌شود

اعضای شورای شهر تهران پس از استماع مهدی حجت، صحبت‌های معاون معماری و شهرسازی شهرداری، به ارائه نظرات و انتقادات خود پرداختند.
کد خبر : 238522

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، احمد مسجدجامعی، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با بیان اینکه باید در خصوص مناطق شهر تهران بازنگری صورت گیرد، اظهار کرد: با بازنگری که در مناطق صورت می‌گیرد می‌توانیم تنها 7 منطقه در شهر داشته باشیم و نیازی به هزینه‌های فراوانی که در این خصوص انجام می‌شود، نخواهیم داشت.


وی با اشاره به اینکه مناطق شهر تهران با یکدیگر تناسب ندارند، تصریح کرد: تناسب جمعیتی و جغرافیایی منطقه 9 با منطقه 4 متفاوت است و باید در تقسیم‌بندی مناطق این تناسب‌ها دیده شود.


مسجدجامعی با بیان اینکه نظام منطقه‌بندی باید در تهران بار دیگر تعریف شود و در این خصوص نیز اقداماتی در گذشته صورت گرفته است، اضافه کرد: به هیچ‌وجه وجود 22 منطقه در شهر تهران مبنایی ندارد و این مناطق مصوبه شورا را نیز نداشتند.


نصب اجاره‌ای تجهیزات آتش‌نشانی در ساختمان‌ها برای دریافت مجوز


در ادامه شهربانو امانی، دیگر عضو شورای شهر با بیان اینکه معاون شهردار باید برای آینده این معاونت برنامه لازم را ارائه دهد، اضافه کرد: یکی از مسائل مهم در حوزه کاری معاون شهردار، برون‌سپاری فعالیت‌های شهرداری در حوزه شهرسازی بوده و مردم باید کمتر به شهرداری‌ها مراجعه کنند.


وی با بیان اینکه در ارتباط با مصرف آب باید توصیه‌های لازم صورت گیرد، گفت: از آب شرب تهران نباید برای ساخت‌وساز استفاده شود.


عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه کیفیت مصالح و نحوه سازه‌ها یکی از مشکلات اصلی است که در تهران وجود دارد، تصریح کرد: شهرک اکباتان که بیش از 40 سال از عمر آن می‌گذرد در مقابل زلزله 9 ریشتری مقاوم است.


به گفته عضو شورای شهر تهران، برای انجام اقدامات موردنیاز در پایتخت، شورای 51 نفره‌ای وجود دارد که می‌تواند مصوبات خوبی داشته باشد و به شهرسازی کمک کند.


امانی تاکید کرد: معاون شهردار درباره گودهای رها شده موضوعاتی را ارائه دادند ولی عنوان نکردند در این خصوص چه برنامه‌هایی دارند.


وی با اشاره به اینکه ساختمان‌های جدیدالحداث باید دارای تجهیزات آتش‌نشانی باشد که مشخص شده این تجهیزات اجاره‌ای هستند، گفت: پس از بازدید آتش‌نشانی از ساختمان‌ها، این تجهیزات جمع‌آوری می‌شوند که این جای تأسف دارد.


امانی درباره بافت فرسوده پایتخت توضیح داد: یکی از معضلات شهر تهران بافت‌های فرسوده است که درخواست می‌شود مجلس، وزارت مسکن و شهرسازی در این‌باره اقدامات لازم را انجام دهند. در گذشته نیز اجازه داده بودند تا در این خصوص اوراق مشارکت به فروش برسد.


ساخت‌وساز در گسل‌ها باید ممنوع شود


مرتضی الویری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه 2 بخشنامه‌ای که از سوی شهرداری تهران در حوزه معماری و شهرسازی ارائه شده‌ تنها اقدام عملی در این حوزه بوده است، اظهار کرد: معاون شهردار باید گزارش دهد چه اقدامات دیگری در این خصوص انجام شده و آیا ساخت‌وساز در گسل‌ها ممنوع شده است یا خیر.


الویری تصریح کرد: باید درباره بافت فرسوده مفصل بحث شود و اعلام کنند چه برنامه‌ای برای عبور از نوسازی تک‌بنایی به نوسازی بخشی دارند.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: و سوال دیگر اینجاست که آیا بازنگری طرح جامع و تفصیلی کلیدخورده است یا خیر؟


گسترش بی‌رویه حریم شهری از مشکلات تهران است


محمدجواد حق‌شناس، دیگر عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: بنده بر این باور هستم که معاونت شهرسازی یکی از مهم‌ترین حوزه‌های شهری است که به صورت کلان می‌تواند در حوزه‌های مختلف شهری کمک کند و حتی می‌تواند معاون اول شهرداری تهران نیز محسوب شود.


وی با تاکید بر اینکه معاونت شهرسازی می‌تواند یک هویت یکپارچه برای شهر ایجاد کند، عنوان کند: ما دارای 22 منطقه با ویژگی‌های خاص خود هستیم، ولی این 22 منطقه نیاز به یک مدیریت واحد و یکپارچه دارند.


حق‌شناس ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات معاونت معماری و شهرسازی، بودجه آن است. به گونه‌ای که در سال‌های 94، 95 و 96، 2.7درصد بودجه را به خود اختصاص داده است.


رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران تصریح کرد: لازم است در حوزه طرح تفصیلی اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این طرح نجات‌بخش برای تهران باشد.


وی با بیان اینکه صدور مجوز ساختمانی با نگاه اقتصادی شکل گرفته است، عنوان کرد: گسترش بی‌رویه حریم شهر یکی دیگر از مشکلات اصلی تهران محسوب می‌شود و ما از حریم غافل شده‌ایم و 6هزار کیلومتر مساحت حریم داریم.


حق‌شناس درباره بافت فرسوده در پایتخت توضیح داد: بافت فرسوده در پایتخت با توجه به زلزله‌ای که اخیرا پیش آمده بسیار مورد اهمیت است و اگر بتوانیم هزینه‌ مالی را برای نوسازی بافت فرسوده ایجاد کنیم، قطعا برای شهر تهران نجات‌بخش خواهد بود.


در ادامه محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران خطاب به حجت گفت: ساختمان‌های بزرگی در تهران ساخته شده که صددرصد پیوست ترافیکی ندارند. راه‌حلی برای این کمبود بیابید.


وی با بیان اینکه بحث پیوست ترافیکی طرح‌های حجیم در تهران را جدی بگیرید، گفت: متاسفانه در طرح‌های بزرگ تجاری ساخته شده در شهر مانند مراکز تجاری پالادیوم و کوروش به آن پرداخته نشده است.


رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: با توجه به این کمبود باید درمورد پروژه‌های بزرگ تجاری در حال ساخت سختگیرانه‌تر برخورد شود، چرا که نداشتن پیوست ترافیکی به معنی بروز مشکلات ترافیکی در آینده است.


وی اضافه کرد: شخصا موضوع پیوست ترافیکی مجتمع در حال ساخت اطلس‌مال را پیگیری کردم که در پاسخ گفتم اگر اجرایی شود، ترافیک منطقه را قفل می‌کند و این در حالی است که در حال‌حاضر هم تردد در این محل با مشکلاتی مواجه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر