صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۴
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) :

ریشه‌کنی فقر نیازمند تصویب قوانین است

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بر تصویب قوانینی در جهت خشکاندن ریشه‌های فقر تاکید کرد.
کد خبر : 23844

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، سید پرویز فتاح در نشست با اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی و کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: در تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی جهت‌گیری باید به سمت حمایت از محرومان و مستضعفان باشد و در هر قانون باید شرایط نیازمندان هم در آن لحاظ شود.


وی با تاکید بر ضرورت تصویب قوانین در جهت خشکاندن ریشه‌های فقر و اجبار کردن بیمه تامین اجتماعی تاکید کرد.


فتاح با بیان اینکه برنامه‌های این نهاد باید با اساسنامه جدید ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب منطبق شود، گفت: تحول در کمیته امداد نفی عملکرد گذشته نیست و این نهاد در سال‌های گذشته کارنامه موفقی داشته است.


فتاح گفت: فقرا و محرومان در همه عرصه‌ها پشتیبان و در صف نخست حمایت از انقلاب و نظام بوده‌اند و شایسته نیست که آنان همچنان در فقر و محرومیت به سر برند و ما همه در مقابل مشکلات این قشر مسئول هستیم.


وی ریشه‌کنی فقر و محرومیت را نیازمند عزمی ملی دانست و بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود کشور و پشتیبانی قوای سه گانه تاکید کرد.


رئیس کمیته امداد با اشاره به تعامل و همکاری مناسب این نهاد با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، یادآور شد: از تفکیک وظایف کمیته امداد وسازمان بهزیستی از طریق قانونگذار استقبال می‌کنیم.


فتاح ضمانت بانکی را از دیگر مشکلات مددجویان این نهاد عنوان کرد و افزود: در حالی که افرادی وام‌های کلان از بانک‌ها دریافت و حاضر به باز پس دادن آن نیستند مددجویان کمیته امداد برای دریافت وام‌های چند میلیونی با مشکل ضمانت مواجه هستند.


رئیس کمیته امداد توجه به اشتغال و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت را اولویت اصلی کمیته امداد اعلام و تصریح کرد: تامین مسکن، توجه به مسائل فرهنگی را براساس اصول ارزشی و انقلابی، بیمه درمانی و ازدواج از دیگر اولویت‌های این نهاد است.


نمایندگان مجلس نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگی جهت تصویب قوانینی در جهت ریشه‌کنی فقر و محرومیت، بر توجه به ایجاد اشتغال پایدار، مسکن نیازمندان، توزیع عادلانه یارانه‌ها، حمایت از تولید کنندگان فرش در روستاها، ترویج فرهنگ وقف، توجه به مسئله فقر زنان در کشور، راه اندازی بانک قرض الحسنه، توجه به مشاغل خانگی و روستایی و تقویت بخش نظارتی کمیته امداد تاکید کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر