صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی:

524 مادر باردار در ثلاث باباجانی شناسایی و ویزیت شده‌اند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی عنوان کرد: در شهرستان ثلاث باباجانی ۵۲۴ مادر باردار شناسایی و ویزیت شده‌اند و خوشحالیم که از زمان وقوع زلزله تاکنون، ۵ تولد در این منطقه، ثبت شده است.
کد خبر : 238138

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر پویان احمدی با بیان اینکه مرکز زلزله غرب کشور در منطقه ازگله از توابع شهرستان ثلاث باباجانی بود، افزود: اولین کانکس از ۲۸ کانکسی که پس از وقوع زلزله به شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی اختصاص یافت را برای تسهیلات زایمانی مادران باردار در نظر گرفتیم و صبح اولین روز پس از زلزله، شاهد اولین تولد در این شهرستان در کانکس بودیم.
وی اظهار کرد: در شهرستان ثلاث باباجانی ۵۲۴ مادر باردار شناسایی و ویزیت شده‌اند و خوشحالیم که از زمان وقوع زلزله تاکنون، ۵ تولد در این منطقه، ثبت شده است همچنین چادرهای اهدایی به شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی را با اولویت مادران باردار توزیع کردیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی یادآور شد: اولین اقدام ما پس از وقوع زلزله، فعال نگه داشتن درمانگاه تازه آباد؛ مرکز شهرستان و اعزام مصدومان به شهرستانهای جوانرود و کرمانشاه بود.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه سلامت در فرمانداری ثلاث باباجانی در روز چهارم وقوع زلزله، گفت: تمام امکانات مورد نیاز از جمله ۷ کانکس، چادر برای اسکان و نیروی بهداشتی و درمانی را به ازگله که کانون زلزله بود، فرستادیم.
احمدی خاطرنشان کرد: بیمارستان صحرایی در شهرستان ثلاث باباجانی با کمک نیروهای دانشگاه علوم پزشکی قزوین، راه اندازی شد و نیروهای درمانی و پزشکان متخصص در رشته های مختلف از جمله ارتوپدی، زنان، داخلی و قلب از دانشگاه های علوم پزشکی گیلان و تبریز در آن مشغول به فعالیت شدند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی در پایان یادآور شد: تا کنون حدود ۱۱ هزار نفر به بیمارستان صحرایی و ۱۱ هزار نفر نیز به درمانگاه تازه آباد مراجعه و خدمات پزشکی و تخصصی را دریافت کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر