صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی:

طرح کاردکس الکترونیکی باعث ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری است

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه طرح کاردکس الکترونیکی پرستاری، باعث ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری می‌شود، گفت: در این طرح، دقت عمل پرستاران در اجرای اقدامات دارویی و مراقبتی به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد و از مخاطرات احتمالی در ایمنی بیماران به نحو موثری جلوگیری خواهد شد،
کد خبر : 238117

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مهدی درخشان ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: هدف اصلی استفاده از کاردکس پرستاری، ایجاد دقت و سرعت در مراقبت‌های بهداشتی- درمانی، به حداقل رساندن اشتباهات احتمالی و ابزار ثبت و اجرای داروها است و این طرح در حال حاضر در تمامی بیمارستان های کشور به صورت مستند کاغذی و دست نویس تهیه و اجرا می‌شود.
درخشان تصریح کرد: با توجه به اینکه در هیچ یک از مراکز دانشگاهی و خصوصی، اقدامی در زمینه الکترونیکی شدن کاردکس پرستاری صورت نگرفته است، اجرای این برنامه در سازمان تامین اجتماعی، اقدامی بدیع در خصوص الکترونیکی شدن کامل پرونده بیمار به شمار می‌آید.
وی ادامه داد: در این برنامه تمام اقدامات دارویی، سرم‌ها، مشاوره‌ها، تصویربرداری‌ها، آزمایش‌ها، توجهات، پیگیری‌ها و طرح‌های مراقبت پرستاری از پرونده فیزیکی بیمار به بخش کاردکس پرستاری پرونده الکترونیکی‌ آن منتقل می‌شود.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه جلوگیری از دوباره کاری‌های روش سنتی مزیت مهم اجرای این طرح است، گفت: تسهیل در برنامه‌ریزی مراقبت‌های پرستاری از طریق انتخاب تشخیص‌های پرستاری، ارائه مراقبت‌های پیشنهادی به پرستاران به ازای هر بیمار و ثبت اثربخشی مراقبت‌های ارائه شده، از ویژگی‌های منحصر به فرد این نرم‌افزار است. همچنین این نرم‌افزار امکان بایگانی الکترونیکی کاردکس پرستاری و ارائه پرینت کاردکس در نظر گرفته شده را دارد.
درخشان گفت: در تدوین این برنامه بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت، تمام دستورات دارویی، سرم ها، مشاوره و اقدامات پاراکلینیکی، پس از کنترل دستورات پزشک، در پرونده بیمار به قسمت کاردکس الکترونیکی پرستاری منعکس و ثبت میشود.
وی افزود: این طرح، به صورت پایلوت در بیمارستان های تامین اجتماعی پیامبراعظم(ص) کرمان و امیرالمومنین(ع) اهواز آغاز شد و نمونه نهایی آن در آبان ماه جاری، در بیمارستان آتیه همدان نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.
درخشان تصریح کرد: طرح کاردکس الکترونیکی پرستاری تا پایان سالجاری در تمامی مراکز بستری تابعه نصب و راه اندازی خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر