صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پاپ: در صحبت با سران بودایی از اشاره مستقیم به روهینگیا خودداری کردم

رهبر کاتولیک‌های جهان با اشاره به جزئیاتی از سفر خود به میانمار گفت که به منظور جلوگیری از گسترش نفرت و تعصب هنگام دیدار با سران بودایی از اشاره مستقیم به اقلیت روهینگیا خودداری کرده است.
کد خبر : 237928

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان گفت که در جریان سفر به میانمار و هنگام ارتباط با سران جامعه بودایی اشاره مستقیمی به اقلیت روهینگیا نکرده است.


بنابر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، پاپ در جریان بازگشت از سفر آسیایی خبرنگاران گفت که دیدار از محل اقامت آوارگان روهینگیا در بنگلادش، که یکی از مسایل مهم سفر او بود، وی را به گریه انداخته است. وی گفت: «من اشک ریختم و تلاش کردم کسی متوجه نشود. آنها هم گریه کردند. من به خودم گفتم که نمی‌توانم این محل را بدون اینکه چیزی به این افراد بگویم، ترک کنم و گفتم که به نام همه کسانی که شما را آزار و اذیت کرده‌اند و جهانی که درباره شما بی‌تفاوت است من از شما طلب بخشش می‌کنم.»


پاپ افزود: «من می‌خواهم، سفرم شامل همه مردم میانمار شود و آنها را برای ساختن جامعه‌ای فراگیر، تشویق کنم.» وی همچنین از اقدامات بنگلادش هم در زمینه کمک به اقلیت مسلمان مهاجر تقدیر کرد.


رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین گفت: «من می‌دانستم که برای دیدار با روهینگیا می‌روم اما نمی دانستم که کجا و چطور این واقعه صورت می‌گیرد و این یکی از مسایل سفرم بود.»


وی در عین حال گفت که در میان سران بودایی، از هرگونه اشاره مستقیم به اقلیت روهینگیا خودداری کرده است و به مسایل حساس نپرداخته است تا از بروز نفرت و تعصب جلوگیری کند. او در این مورد گفت: «اگر من از این واژه (روهینگا) در هنگام سخنرانی استفاده می‌کردم، در این صورت شرایط را برای بروز مشکل مساعد می‌کردم. آنها هم اکنون می‌دانند که من چه دیدی دارم.»


بحران روهینگیا که ریشه در اختلافات بودائیان با اقلیت روهینگیا در ایالت راخین دارد، از آگوست گذشته تاکنون شدت گرفته است. از آن زمان تاکنون موارد متعددی از خشونت علیه اقلیت روهینگیا گزارش شده است و شمار زیادی از مسلمانان روهینگیا ناچار به ترک محل زندگی خود شده‌اند.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر