صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر فرهاد رهبر در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان:

دانشگاه آزاد اسلامی باید برای مشکلات کشور، راهکار ارائه کند/پیشنهاد انتخاب یک روز به نام شهدای مدافع حرم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استان سمنان در سند توسعه به عنوان قطب دانشگاهی شناخته شده است، گفت: این استان مفاخر و مشاهیر زیادی داشته است و ان‌شاءالله در آینده هم همین‌گونه خواهد بود.
کد خبر : 237894

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان گفت: بسیار خوشحالم که امروز در این ماه مبارک و در هفته وحدت در خدمت همشهریان گرامی خودم هستم و به شما افتخار می کنم و به خود می بالم که در این جمع فرهیخته حضور دارم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این جلسه که مربوط به تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان است، بهانه ای است تا امروز خدمت شما باشم و از زحمات دکتر بهادری و همه روسای قبلی و همکاران واحد سمنان تشکر و قدردانی کنم.


وی افزود: واحد سمنان که امروز به چنین عظمت و بزرگی رسیده است، حاصل زحمات کسانی است که از ابتدای تاسیس این دانشگاه، برای پیشرفت آن تلاش کرده‌اند و بنده از همه آنها تشکر و قدردانی می کنم.


واحد سمنان باید به دانشگاه نسل سوم تبدیل شود


وی با بیان اینکه ایران از نظر نسبت جمعیت دانشجویی، جزو کشورهای تراز اول جهان است، گفت: استان سمنان هم از نظر جمعیت دانشجویی، از استان های تراز اول کشور است و این موضوع حکایت از آن دارد که انتخاب این استان به عنوان قطب دانشجویی، عنوان بامسمایی برای سمنان است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا کیفیت آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان همچون کمیت آن رشد یابد، اظهار داشت: الحمدالله کیفیت آموزشی واحد سمنان خوب است اما باید ارتقا یابد و به یک دانشگاه نسل سومی تبدیل شود.


وی با اشاره به سه نسل دانشگاهی خاطرنشان کرد: اولین نسل دانشگاه ها در حوزه تربیت کادر موردنیاز کشور تلاش می کردند که دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه بسیار موفق بوده است به طوری که تاکنون 5 میلیون و 700هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند و اکنون 50درصد بار آموزش عالی کشور بر دوش دانشگاه آزاد اسلامی است.


دکتر فرهاد رهبر با اشاره به نسل دوم دانشگاه ها، گفت: دانشگاه های نسل دومی دانشگاه هایی هستند که علاوه بر موضوع آموزش، به پژوهش نیز توجه دارند و دانشگاه آزاد اسلامی سرآمد دانشگاه های نسل دومی در کشور است و رتبه اول تعداد مقالات و پژوهش ها را در کشور داراست.


وی افزود: آنچه در دانشگاه های نسل سوم مورد توجه ویژه قرار دارد، مسئله‌محور بودن و حل مسائل و مشکلات کشور است و تلاش دارد که مقالاتی که در دانشگاه تولید می شود، بتواند مشکلی از مشکلات جامعه را برطرف کند نه اینکه تنها در مجلات به چاپ برسد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید مسائل جامعه را بشناسد و برای حل آنها نسخه ارائه کند، گفت: باید مشکلات مردم را پیدا کنیم و راه‌حل آن را بدانیم. به عنوان مثال یکی از مشکلات مردم در حوزه های آسیب های اجتماعی است و این وظیفه استادان دانشکده های جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و علوم انسانی است که برای این معضلات راهکار ارائه دهند.


دکتر فرهاد رهبر، مشکل بیکاری را از دیگر مسائل مهم کشور عنوان کرد و گفت: در استان سمنان فاصله جغرافیایی زیادی میان شهرک های صنعتی و دانشگاه وجود ندارد اما باید ببینیم که دانشگاه توانسته پل ارتباطی با این شهرک ها برقرار کند و با نوآوری، هزینه های تولید را کاهش دهد.


وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی باید به فکر مشکلات جامعه باشد. همانطور که زمانی که مشکل مردم صف های کنکور و تحصیل در دانشگاه بود، توانست به این موضوع ورود کند و اکنون هم باید سایر مشکلات کشور را بررسی و برطرف کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: استان سمنان یک اقلیم گسترده است که گیاهان متنوعی در آن وجود دارد. در شمال سمنان گیاهانی وجود دارد که می تواند درمان بسیاری از دردها و بیماری ها باشد. دانشگاه آزاد اسلامی با اطلاع از این موضوع، می تواند به حوزه صنعت گیاهان دارویی ورود کند تا بتواند علاوه بر درآمدزایی، مشکلات مردم را حل کرده و برای کشور ارزآوری داشته باشد.


باید روزی به نام روز شهدای مدافع حرم نامگذاری شود


دکتر فرهاد رهبر با گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو، تاکید کرد: تعدادی از دانشجویان 16 آذر 1332 و 4 ماه پس از کودتای 28 مرداد، به ورود نیکسون نماینده آمریکا به ایران که قرار بود به او دکترای افتخاری داده شود، اعتراض کردند و با بصیرت بالا و روحیه مقابله با استکبار و آمریکا، به میدان آمدند و 3 نفر از دانشجویان نیز به شهادت رسیدند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم بسیاری از جوانان و دانشجویان به میدان آمده و در دوران 8 سال دفاع مقدس با 200هزار شهید در راه مبارزه با استکبار که نماینده آن عراق بود، خون خود را نثار کردند.


وی افزود: اکنون هم شهدای مدافع حرم در مقابل داعش که دست‌پرورده آمریکاست، جنگیدند. تاکنون 2هزار و 500 شهید مدافع حرم در راه دفاع از حرم اهل بیت (ع) و مبارزه با استکبار، جان خود را فدا کردند که 5درصد این تعداد را دانشجویان تشکیل می دهند و 60 شهید مدافع حرم از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بودند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: به پاس فداکاری سه شهید دانشجو در مقابل آمریکا در 16 آذر سال 1332 این روز به نام دانشجو نامگذاری شد. اکنون نیز جا دارد که همچون 16 آذر، روزی به نام روز شهدای مدافع حرم نامگذاری شود تا بتوانیم از گوشه‌ای از فداکاری و استکبارستیزی آنها قدردانی کنیم.


دکتر فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه روحیه استکبارستیزی که اکنون در بین دانشجویان به وجود آمده است، باید مورد توجه و قدردانی قرار گیرد، گفت: روزهای گذشته شاهد نابودی داعش بودیم و این به معنای آن است که مدافعان حرم توانسته‌اند کیلومترها پشت مرز، استکبار را شکست دهند و به زانو درآورند. در صورتی که 16 آذر 1332 آمریکا در کشور ما کودتا کرده بود و دانشجویان استکبارستیز و بابصیرت در داخل کشور مقابل استکبار ایستادند و اگر امروز هم مدافعان حرم نبودند، باید پشت در خانه‌هایمان با داعش و استکبار می جنگیدیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر