صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۶
تلاش اعضای هیات علمی واحد بندرعباس به بار نشست

هدیه دانشگاه آزاد اسلامی به بیماران دیابتی؛ کام خود را با شیرینی دریایی شیرین کنید

رونمایی از محصول ثبت اختراع شده شیرینی دریایی از سوی دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، کام بیماران دیابتی را شیرین کرد.
کد خبر : 237872

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دلارام نخبه زارع و شاهرخ خانی دو عضو هیات علمی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همکاری مرکز رشد دانشگاه موفق شدند شیرینی جدیدی با طعم و مزه متفاوت ویژه بیماران دیابتی تولید و انبوه سازی کنند.



دلارام نخبه زارع با بیان اینکه این شیرینی از عصاره گیاه استویا و نوعی جلبک دریایی اسپیرولینا که دارای پروتئین بسیار بالای است تهیه شده است به خبرنگار آنا گفت: «استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف می‌شود. خوشبختانه کشت این گیاه چند سالی است که در زمین‌های شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است.»


وی افزود: «استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی است که می‌تواند یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد. این گیاه همیار لاغری است، فشار خون را کاهش می‌دهد، با دیابت و قند خون بالا مقابله می‌کند.»


این مخترع با اشاره به خواص محصول خود گفت: «پروتئین بین 50 تا 70 درصد این محصول در کنار عناصر غنی آهن، زینک، منیزیم، کلسیم، روی و ویتامین های b1،b2،b6و b12 و به طور کلی تامین کننده پروتئین و انواع ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن است.»


به گزارش آنا، این مخترع بیش از 38 اختراع را در کارنامه درخشان خود دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر