هدیه دانشگاه آزاد اسلامی به بیماران دیابتی؛ کام خود را با شیرینی دریایی شیرین کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دلارام نخبه زارع و شاهرخ خانی دو عضو هیات علمی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همکاری مرکز رشد دانشگاه موفق شدند شیرینی جدیدی با طعم و مزه متفاوت ویژه بیماران دیابتی تولید و انبوه سازی کنند.
دلارام نخبه زارع با بیان اینکه این شیرینی از عصاره گیاه استویا و نوعی جلبک دریایی اسپیرولینا که دارای پروتئین بسیار بالای است تهیه شده است به خبرنگار آنا گفت: «استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف میشود. خوشبختانه کشت این گیاه چند سالی است که در زمینهای شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است.»
وی افزود: «استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی است که میتواند یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد. این گیاه همیار لاغری است، فشار خون را کاهش میدهد، با دیابت و قند خون بالا مقابله میکند.»
این مخترع با اشاره به خواص محصول خود گفت: «پروتئین بین 50 تا 70 درصد این محصول در کنار عناصر غنی آهن، زینک، منیزیم، کلسیم، روی و ویتامین های b1،b2،b6و b12 و به طور کلی تامین کننده پروتئین و انواع ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن است.»
به گزارش آنا، این مخترع بیش از 38 اختراع را در کارنامه درخشان خود دارد.
انتهای پیام/