صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۶

معاون بنیاد ملی نخبگان: از پرداخت‌های مالی به نخبگان فاصله می‌گیریم

معاون توسعه مدیریت منابع انسانی بنیاد ملی نخبگان گفت: «بنا داریم بر اساس نقشه راه، کم کم از پرداخت مالی مستقیم به نخبگان فاصله بگیریم و به سمت توانمندسازی آنها حرکت کنیم».
کد خبر : 237711

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محمدصالح ترکستانی افزود: «بنیاد ملی نخبگان جایگاه خاص و ویژه‌ای دارد و کمتر دستگاه دولتی و حاکمیتی داریم که رهبر روی آن تاکید داشته باشند».


وی با بیان این که اقتصاد دانش‌بنیان بدون حضور نخبگان بی‌معنی است، افزود: «بنابراین جایگاه بنیاد ملی نخبگان جایگاه رفیعی است».


معاون توسعه مدیریت منابع انسانی بنیاد ملی نخبگان با بیان این که ۱۰ سال از تاسیس بنیاد می‌گذرد و باید نقشه راه آینده خود را ترسیم کند، تاکید داشت: «بنا داریم در بنیاد ملی نخبگان بر اساس نقشه راه، کم کم از سمت پرداخت مالی مستفیم به نخبگان و مستعدان فاصله بگیریم و به سمت توانمندسازی حرکت کنیم».


وی با بیان این که پرداخت مقداری هزینه مالی به نخبگان نمی‌تواند بد باشد، خاطر نشان کرد: «این که چشم نخبگان به دست بنیادملی نخبگان باشد اتفاق خوبی نیست؛ به همین دلیل باید به سمت توانمندسازی آنها حرکت کنیم».


به گفته وی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این زمینه تاکید فراوانی دارد.


ترکستانی با بیان اینکه سالیان اخیر تغییراتی انجام شد و جوایزی برای نخبگان در نظر گرفته شد، گفت: «آینده نخبگان با وصل کردنشان به شبکه اقتصاد ایران تضمین می‌شود».


وی با تاکید بر این که نخبگی به مقاله و کتاب و معدل محدود نمی‌شود، اظهار کرد: «باید به سمتی برویم که تسهیلات به جای ماهانه، در قالب طرح‌های کارآموزی با پرداختی به نخبگان باشد که بتوانند علاوه بر یادگیری، توانایی‌های خود را بروز دهند».


وی تاکید کرد: «به این واسطه از این سمتی که پرداختی به سمت نخبگان است دور می‌شویم و نخبگان را درگیر ایجاد ارزش افزوده می‌کنیم که خودشان از آن بهره ببرند. همچنین برای آنها فرصتی فراهم می‌شود که پتانسیل‌هایشان را به فعل تبدیل کنند».


ترکستانی با بیان این که همچنین فرصتی برای نخبگان فراهم می‌شود که کار کنند و استعدادهایشان را نشان دهند، گفت: «این موضوع نتیجه‌ای جز به کارگیری توانمندی نخبه ندارد».


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر