ایجاد ۳۰ هزار شغل در حوزه فناوری در سال جاری
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، به تشریح سیاستها و برنامههای این وزارتخانه در حوزه علم و فناوری پرداخت و جدیترشدن حرکتهای علمی در کشور و پرداختن به برنامههای کیفی به جای برنامههای کمی را از مزیت برنامهها و سیاستهای جدید وزارت علوم دانست.
پیری برضرورت توجه کافی به بخش فناوری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: پژوهشهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، باید با هدف رفع نیازهای جامعه، بازار کار و صنعت انجام شوند.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف ایجاد دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، ایجاد مراکز فناوری تخصصی به منظور ارتباط بیشتر با صنعت را یکی از ماموریتهای این دفتر دانست و توسعه تعداد پارکهای علم و فناوری از ۳۶ پارک در سال ۹۳ به ۴۲ پارک علم و فناوری در سال ۱۳۹۶ را بخشی از اقدامات انجام شده در این حوزه عنوان کرد.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم با اشاره به اینکه توسعه پارکهای علم و فناوری تخصصی با همکاری بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی از دیگر ماموریتهای این دفتر بوده است، گفت: در این راستا مراکز نوآوری و مراکز رشد واحدهای فناور از تعداد ۱۵۴ مرکز در سال ۹۳ به ۱۸۶ مرکز در سال جاری رسیده است.
پیری همچنین ایجاد دانشگاه کارآفرین، آمایش فناوری و برنامه راهبردی پنج ساله را از برنامهریزیها و سیاستهای ملی فناوری در این دفتر عنوان کرد و افزود: تهیه شاخصهای کلان ارزیابی پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد کشور، تدوین سند آمایش فناوری و تهیه نقشه راه فناوری از اقدامات مدنظر این دفتر در برنامه آمایش فناوری است.
او بر ضرورت همکاری بین دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری تأکید کرد و ارائه شاخصهای ورودی فرآیندی و خروجی مربوط به دانشگاه کارآفرین و تدوین مدل همکاری پارکهای علم و فناوری با دانشگاهها را از سرفصلهای برنامه ایجاد دانشگاه کارآفرین در کشور برشمرد.
انتهای پیام/