صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۶

اعتیاد به اینترنت مغز را نامتعادل می‌کند

محققان دانشگاه سئول به ارتباط بین اعتیاد به اینترنت و عدم تعادل مواد شیمیایی در مغز پی بردند.
کد خبر : 237624

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان کره‌ای پس از مطالعه روی ۱۹ داوطلب معتاد به اینترنت دریافتند که در مغز این افراد پس از استفاده فراوان از دستگاه‌های هوشمندی همچون تلفن همراه، تبلت و یا سایر سیستم‌های هوشمند انتقال‌دهنده‌های عصبی جدیدی ترشح می‌شود که فعالیت طبیعی مغز را مهار می‌کند.


پروفسور هانکوک سئو، متخصص نورو رادیولوژی از دانشگاه سئول معتقد است که افراد معتاد به درمان واکنش نشان می‌دهند و در صورت کاهش استفاده از تلفن همراه یا سایر وسایل هوشمند وضعیت انتقال‌دهنده‌های عصبی مغز آنها به حالت نرمال برمی‌گردد.


پروفسور سئو و همکارانش با استفاده از دستگاه تصویربرداری مغناطیسی آشکارکننده تغییرات متابولیکی مغز دریافتند که در مغز افراد معتاد به اینترنت میزان بیشتری انتقال‌دهنده عصبی ترشح می‌شود که به طور عمده با اعتیاد و سایر اختلالات روانی مرتبط است.


تمام داوطلبان مورد آزمایش در این مطالعه دارای میانگین سنی ۱۵ سال بودند که همگی آنها از نظر اعتیاد به اینترنت و استفاده کنترل‌نشده از تلفن ‌همراه درمان شدند. محققان معتقدند که اعتیاد به تلفن همراه و اینترنت با سایر بیماری‌های روانی از جمله افسردگی، خشونت و کم‌خوابی ارتباط دارد.


در این مطالعه برای اولین‌ بار مشخص شد که اعتیاد به اینترنت در ترشح انتقال‌دهنده‌های عصبی مغز موثر است. خوشبختانه روند اعتیاد برگشت‌پذیر است و در صورت کنترل رفتارهای اعتیاد گونه تعادل انتقال‌دهنده‌های عصبی به حالت نرمال برمی‌گردد.


محققان معتقدند که مطالعات از این دست برای کشف عوامل مخرب سلامت روانی جامعه بسیار مهم است چرا که اینترنت، این فناوری دنیای مدرن تقریباً همه ابعاد زندگی ما را در بر گرفته است.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر