صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۶

آخرین جزئیات از زلزله کرمان/ سرمازدگی مردم را تهدید می‌کند

سرپرست اورژانس کشور آخرین آمار مصدومان زلزله کرمان را ۵۱ نفر اعلام کرد و گفت: مهم‌ترین دغدغه احتمال سرمازدگی در شب و در مناطقی است که مردم از ترس زلزله خارج از منزل حضور دارند.
کد خبر : 237068

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیرحسین کولیوند با اشاره به وقوع ۴۲ پس لرزه بعد از زلزله ۶.۱ ریشتری صبح امروز کرمان، اظهار کرد: زمین لرزه اصلی ساعت 6 و 2 صبح امروز در منطقه هجدک کرمان و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین اتفاق افتاد. بزرگترین پس لرزه تاکنون ۵.۵ ریشتر اعلام شده است. بلافاصله اتاق بحران کرمان و اتاق بحران وزارت بهداشت در وضعیت فعال قرار گرفت و و تیم‌های واکنش سریع فعال شدند.


وی آخرین آمار مصدومان این حادثه را ۵۱ نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۱۰ تیم ارزیابی درمان از پایگاه‌ها و مراکز اورژانس؛ شهداد، اندوه جرد، سیرچ، گلباف، هِروز، راور، چترود و کوهپایه کرمان از همان لحظه اول به مناطق اعزام شدند. اتوبوس آمبولانس و بالگرد اورژانس نیز به صورت فعال و در حالت آماده باش قرار گرفت.


سرپرست اورژانس کشور همچنین اضافه کرد: طبق گزارش تیم‌های ارزیابی بیشترین تخریب مربوط به روستای گَوَرک، روستای هفتاد میش و روستای گَسک از بخش کوهساران راور کرمان بوده که خوشبتخانه مصدومی نداشته‌اند. منازل تخریب شده خالی از سکنه بودند.


کولیوند با اشاره به اعزام تیم ارزیابی بهداشت و مبارزه با بیمارها به مناطق زلزله زده، ادامه داد: تاکنون به شبکه آبرسانی آسیبی وارد نشده است. مهم‌ترین دغدغه احتمال سرمازدگی در شب در مناطقی است که مردم از ترس خارج از منزل حضور دارند. تا این لحظه تلفات انسانی گزارش نشده و فقط شش راس دام در روستای گَوَرک تلف شده‌اند.


به گفته سرپرست اورژانس کشور، اورژانس بیمارستان‌های باهنر، افضلی پور و علی بن ابیطالب برای پذیرش مصدومین زمین لرزه تخلیه شده‌اند. همچنین فضای جایگزین برای این سه بیمارستان به منظورپذیرش مصدومان احتمالی در نظر گرفته شده است. علاوه بر این اقدامات درمانگاه راورنیز به عنوان پشتیبان فعال شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر