دولت هیچ گامی برای اجرای برنامه ششم توسعه برنداشته است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمیدرضا حاجیبابایی در دومین نشست شورای عمومی و کمیسیونهای اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل درباره نقش انقلاب اسلامی در برهم زدنم معادلات منطقهای و جهانی اظهار کرد: «انقلاب اسلامی با ورود به صحنه جهانی ساختار دنیایی که بر اساس تقسیم قدرت به شرق و غرب نامگذاری شده بود را برهم زد. به این دلیل که این ساختار بر اساس قدرت نه اندیشه، تفکر و ایدئولوژی تقسیم شده بود.امام خمینی(ره) همان زمان نامهای به گورباچف فرستاد که دوران کمونیست وسوسیالیست تمام شده است »
او افزود: «دنیا در دوران هشت سال دفاع مقدس در برابر ایران صفآرایی کردند چون رقیب جدی به نام ایران به میدان آمده بود و اینها میخولاستن این رقیب را در همان دوران کودکی نابود کنند، هشت سال خیلی بر کشور سخت گذشت اما باعث رشد شد و هر چه داریم از همان هشت سال دفاع مقدس است. پیروزی در سوریه و تمام موفقیتهای اکنون برای همان دوران است هشت سال دفاع مقدس دانشگاهی بود و دانشجویانی را تربیت کرد که تا امروز به جمهوری اسلامی ایران خدکت میکنند وشاکله اساسی کشور دست تربیت شدگان هشت سال دفاع مقدس است.»
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «هرچه جلوتر رفتیم درگیری ایران با آمریکا بیشتر شد، هر افاقی بیافتد بازهم آمریکا و ایران با یکدیگر مشکل دارند، چون اساسا اینها دو اردوگاه کاملا متفاوت از یکدیگر هستند. یک اردوگاه اسلام و آزادیخواهان و عدالتخواهان جهان با محوریت جمهوری اسلامی ایران واردوگاه مقابل که زر و زور و تزویر و تمام امکانات در اختیارش است و همه کشورها از او حمایت میکنند. هر چه این دو اردوگاه با هم هماوردی میکنند پیروز معرکه جمهوری اسلامی است.»
او با اشاره به پیروزی های جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: «در طول سالهای اخیر هیچگاه با آمریکا به میدان نرفته است مگر اینکه پیروز بودهایم و موفق شدیم. توطئههای چند لایه زیادی انجام دادهاند که هرکدام در ذهن آنها میتوانست جمهوری اسلامی ایران را از صحنه سیاسی جهان محو کند. در عراق، سوریه، لبنان، کردستان، یمن، بحرین و تمام نقاط دنیا بر علیه ایران توطئه میکنند.»
حاجی بابایی با اشاره به سه اصل تغییر ناپذیر قرآنی به عنوان معیار افزود: «ایران هم باید بر اساس سه محور همه امور را تحلیل کند. بر اساس اصل تغییرناپذیر قرآن همه انسانها آزمایش میشوند، اصل دوم اینکه خداوند به هیچکس بدون آزمون و آزمایش هیچ درجه و امتیازی نمیدهد و اصل سوم اینکه هر چقدر در آزمون موفق شوید آزمون بعدی سختتر است»
این نماینده مجلس گفت: «بر اساس همین اصل هرچه جلوتر میرویم هم برای آمریکا سختتر میشویم هم کار برای خودمان سختتر میشود وقتی داعش را حذف کردیم نباید تصور کنیم که راحت شدیم چون پشت آن توطئه سنگینتر در حال برنامهریزی است. بر این اساس برای دانشجویان و مردم آزمونهای سختتر و به دنبال آن انسانهای بزرگتر است. میزان ظرفیت و بزرگی هر انسان به میزان آزمایشاتی است که می دهد. همین که دانشجویان نقد میکنند نقد می شوند نشان از رشد روز افزون آنهاست.»
او با اشاره به حصر نخست وزیر لبنان توسط عربستان سعودی بیان کرد: «بر اساس یک حرکت در داخل عربستان گروهی در داخل این کشور که از نوادگان عبدالله هستند که با شاه جدید رقابت میکنند نخست وزیر لبنان در سعودی در یکی از این دو معادلات بود و او را محصور کردند و در همان جا استعفا میکند لبنان یک معادله قدرتمند سیاسی است که آمریکا تصمیم میکیرد آقای حریری نباید برود تا توازن قدرت در لبنان به هم بخورد اما تفکر و نوع نگاه اسلامی که در لبنان است اراده اش براین است که حریری برگردد و نخست وزیر باشد و وحدت ملی در لبنان برقرار باشد در این کشمکش قدرتمندانه جهانی حریری مجبور شد با پا در میانی فرانسه برگشت حالا در این موضوع کدام اردوگاه پیروز شد؟»
حاجی بابایی در باره برجام اظهار کزد: «دکتر صالحی گفته بودند که اگر آمریکا از برجام خارج شود ما آن را حیرت زده می کنیم من همانجا اعلام کردم آمریکا از برجام خارج نمی شود چون برجام سکویی است که از آن تمام حملات ترامپ علیه ایران انجام میشود و ایران هیچ کاری نمیتواند انجام دهد کرهای قبل از برجام را هم نمیتواند انجام دهد. برجام محل عملیات جدید دولت آمریکا علیه ایران تحت عنوان سیاست ترکیبی تعامل وتحمیل است. عالمانه و عاقلانه وقدرتمندانه جمهوری اسلامی ایران بادید در برابر فعالیت هایی که هیات حاکمه آمریکا انجام میدهد بایستد.»
او افزود: «هیات حاکمه آمریکا و سیاستمداران پشت پرده آن به جمع بندی رسیده اند که سیاهپوستی به نام اوباما رییس جمهور شود و با قدرت نرم حرکاتی که لازم است را انجام دهد آنها میگویند ما امتیازات خوبی گرفتهایم پس میشود از ایران امتیاز گرفت، توافقنامه نوشتهاند و دنیا شاهد است و نمیشود آن را به هم زد اما آمریکا نیاز به امتیازات بیشتری دارد در همین راستا نیاز به شخصی دارند که از خط قرمزها و توافقات عبور میکند و ترامپ را روی کار میآورند. ترامپ شخصیتی است که هیات حاکمه آمریکا آورده است که از تمام خطوط قرمز توافق نامهها و معاهدات و همه قوانینی بینالمللی به نفع آمریکا عبور کند. باید با همان رافتی که درون چاه رفتیم از این چاه خارج شویم.»
این نماینده مجلس درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت: «در برنامه ششم توسعه که هشت ماه طول کشید تا در مجلس بررسی شد و به سرانجام رسید 22 اولویت و مشکل اجتماعی تعریف شد و برای همه آنها راهکار داده شد که مقام معظم رهبری در تفویض ریاست جمهوری فرمودند برنامه جامعی است و تمام امکانات کشور باید برای اجرای برنامه ششم آماده شود. در طول اجرای برنامه ششم در 5 سال باید هفت و نیم میلیون شغل ایجاد شود این یکی از اولویتهاست. دولت اعلام کرده است تا پایان سال یک میلیون شغل ایجاد میکند که در این صورت نه تنها آمار بیکاری کاهش پیدا نمیکند بلکه با توجه به تعداد ورود نیروی کار جدید به بازار آمار بیکاری رشد هم پیدا میکند.»
او ادامه داد: «به دولت مجوز داده شد 65 میلیارد دلار در سال سرمایهگذاری خارجی داشته باشد و هر مانعی هم سرراه بود برداشته شد. به دولت اجازه داده شده است 190 هزار میلیارد تومان از پول بانکها و نقدینگی دولت در اشتغال مصرف کند. سال 92 نقدینگی کشور 490 هزار میلیارد تومان بوده است درحال حاضر1397هزار هزار میلیارد تومان است. نقدینگی کشور سه برابر چهار سال قبل شده است. کاش در کشور نقطه ضعف و قوت را برای هرکس باشد بیان کنیم.»
حاجی بابایی در ادامه بیان کرد: «برای 22 اولویت برنامه ششم توسعه دولت باید 40 آییننامه بنویسد و دیوان محاسبات هم 40 نامه به دولت برای تنظیم آییننامهها نوشته است اما تا امروز یک آییننامه نوشته نشده است از برنامه ششم یک مورد انجام شده است و آن هم مستمری کمیته امداد و بهزیستی سه برابر شد که به برکت انتخابات 27 فروردین انجام شد.»
این نماینده مجلس با انتقاد از وضعیت موسسات مالی و اعتباری و عدم نظارت بانک مرکزی بر آنها گفت: «بانکها قرار است پول مردم را برای اشتغال و رونق اقتصادی بگیرند ولی پول مردم را میگیرند و کار خودشان را پیش میبرند. در موسسات مالی هم شاهد بودیم که چه اتفاقاتی رخ داد و حالا نظام باید هزینه این ندانم کاری را بدهد. بالاخره بانک مرکزی یا به این موسسات مالی مجوز داده یا نداده است، اگر بانک مرکزی مجوز داده چرا بر عملکرد آنها نظارت نکرده و اگر هم مجوز نداده است پس چرا جلوی آنها را نگرفته است.»
او با بیان اینکه رییس جمهور گفتند باید تحول عظیم در بودجه کشور بوجود بیاید افزود: «ردیف ملی، ردیف متفرقه وجود دارد که قصد داریم بودجه در اختیار استانها قرار بگیرد. این تحول نیست. گفتند یارانهها را استانی میکنیم اما این کار باتلاق است. تمام مراجع و ارکان نظام را پای کار آوردند که بگویند مردم یارانه نگیرید. قرار بود 50 درصد مابه التفاوت گرانی کالاها به مردم داده شود. مبلغ یارانه ثابت مانده است اما قیمت کالاها چند برابر شده است. اصلاح بودجه این نیست که یارانه را به استانها بدهند. اصلاح بودجه تمام منابع درآمدی دولت از جمله 50 هزار میلیارد درآمدی که به حساب خزانه نمیریزند را به مجلس بیاورند.»
این نماینده مجلس مشکل امروز کشور را عدم شفافیت در درآمدها، منابع و مصارف دانست و گفت: «این طور نیست که میگویند بودجه کشور همه در راه حقوق صرف میشود. 104هزار میلیارد سال 91 کل درآمد دولت بوده است 15 هزار و 600 میلیارد تومان متعلق به آموزش پرورش بوده است در حالی که سال گذشته 283 هزار میلیارد تومان بودجه عملیاتی دولت بوده است اما بودجه آموزش و پرورش 28/1 بوده است. پول وقتی کم میآید که دولت در مجمع تشخیص اعلام کرد قانون مدیریت خدمات کشوری را به مجلس ببریم و مشکل نجومی را حل میکند با این حرکت ماده 30 را حذف کردند و هنوز بعد از گذشت 10 ماه هیچ لایحهای به مجلس نیامد و نجومی بگیران حقوقشان را دریافت میکنند. پول اینجا کم میآید این اصلاح بودجه و شفافیتسازی است.»
او افزود: «در برنامه ششم توسعه مصوب شده است که دولت موظف است امسال سامانه ایجاد کند که حقوق تمام مسئولین جمهوری اسلامی در آن آمده باشد تمام دستگاهها اعم از دفتر رهبری، روسای قوا، سپاه، شورای نگهبان و هر ارگانی که در کشور است در این قانون دیده شده است. چرا دولت اجرا نمیکند؟»
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «اینکه گفته میشود اصلاح طلبی و اصولگرایی باید پوست اندازی کنند یکسری از مشکلات در گرو همین مسئله است و نیاز است تفکرات جدید انقلابی وارد شود.»
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: «مجلس در هر دوره از ۲۹۰ نماینده حداقل ۲۰۰ نماینده رای نمیآورد و افراد جدیدی میآیند که تجربه کافی را ندارند و یک فضای جدیدی بوجود میآید و این منجر به برخی تصمیمگیریها میشود، ساختار ما نیاز به یک نگاه نو تحولی دارد که البته این موضوع نیاز به یک کار پژوهشی دارد. ما باید کاری کنیم که جامعه به یک پختگی در این خصوص برسد.»
وی افزود: «جامعه را باید از یک مجموعه متفاوت سنی مدیریت کرد و به صورت خودکار جایگزینی صورت گیرد. نسل انقلابی جوان باید با قدرت در جامعه ورود کنند و نباید توقع داشته باشند که تغییرات مدیریتی از بالا صورت گیرد.»
انتهای پیام/