صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۳ - ۰۸ آذر ۱۳۹۶
رئیس انجمن چشم‌پزشکان ایران:

لنز‌های اجاره‌ای سلامت چشم را تهدید می کند

رئیس انجمن چشم‌ پزشکان ایران ضمن هشدار در مورد استفاده از لنزهای تماسی اجاره‌ای در آرایشگاه‌ها،‌ گفت: استفاده از این لنزها حتما باید با مشورت پزشک باشد چرا که در غیر این صورت آسیب‌های مختلفی قرنیه را تهدید می‌کند.
کد خبر : 236559

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمود جباروند در نشست خبری که در ارتباط با کنگره سالیانه انجمن چشم‌پزشکان کشور برگزار شد، در ارتباط با عفونت‌های خارجی چشم، اظهار کرد: این عفونت‌ها منشاهای مختلفی همچون میکروبی، قارچی و ویروسی دارند.


وی افزود: عفونت‌های میکروبی می‌تواند در اثر استفاده از لنزهای تماسی بروز یابد و آسیب به قرنیه چشم را به همراه داشته باشد که در صورت درمان نشدن به موقع سوراخ شدن قرنیه و کوری چشم را به همراه دارد.


رئیس انجمن چشم‌ پزشکان ایران ادامه داد: عفونت‌های چشمی در صورتی که به موقع تشخیص داده شود در 3 تا 6 ماه درمان کامل خواهند شد و در صورت تشخیص دیرهنگام آسیب قرنیه را به همراه دارد.


جباروند در مورد استفاده از لنزهای تماسی بدون مشورت چشم‌ پزشک هشدار داد و گفت: امروزه آرایشگاه‌های زنانه نیز مبادرت به انجام فروش لنزهای تماسی کرده که این مساله سلامت چشم افراد را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.


وی گفت: سالم بودن لبه پلک، نبود التهاب پلک و اختلالات لایه اشکی همچنین سالم بودن سطح کره چشم از جمله مسائلی است که باید توسط چشم‌ پزشک مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت لنز تجویز شود.


رئیس انجمن چشم‌پزشکان ایران خاطرنشان کرد:‌ متاسفانه امروزه لنزهای اجاره‌ای در آرایشگاه‌ها مطرح است در صورتی که این مساله بسیار خطرناک بوده و می‌تواند مشکلات بسیار زیادی برای افراد به همراه داشته باشد.


جباروند در مورد جراحی‌هایی که جهت برداشتن عیوب انکساری استفاده می‌شود، گفت: روش‌های کنونی شامل انواع مختلفی همچون PRK، لیزیک و لازک بوده که این اعمال در همه افراد قابل انجام نیست از جمله کسانی که دوبینی بالا، قرنیه نازک و یا قوز قرنیه داشته باشند.


وی در پاسخ به اینکه آیا این اعمال جراحی برای افراد عارضه دارد؟، عنوان کرد: هر عمل جراحی ممکن است با عوارضی همراه باشد ولی مهم کنترل این عوارض است همچنین قبل از عمل جراحی باید شرایط بیمار مدنظر قرار گیرد که آیا جراحی برای رفع عیوب انکساری آن مناسب است یا خیر.


رئیس انجمن چشم‌پزشکان ایران خاطرنشان کرد: در افرادی که مطالعات طولانی‌مدت به ویژه شب هنگام داشته و مدام از وسایل کامپیوتری استفاده می‌کنند و در سن جوانی هستند، احتمال برگشت عیوب انکساری پس از جراحی وجود دارد، بنابر این به همه این افراد پس از جراحی توصیه می‌شود شب‌هنگام از فونت‌های کوچک وسایل کامپیوتری استفاده نکنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت چشم قرنیه
ارسال نظر