صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۴ - ۰۸ آذر ۱۳۹۶
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد:

ضرورت آمادگی مدارس تهران در برابر زلزله

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر ضرورت آمادگی مدارس و دانش‌آموزان تهرانی در برابر زلزله، گفت:‌ باید دانش‌آموزان را به نحوی آماده رویارویی با بحران کنیم که هر خانواده یک امدادگر داشته‌باشد.
کد خبر : 236414

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نوزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی که در مدرسه دخترانه عصمت برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری مانور زلزله در مدارس، آموزش ایمنی در بحران به دانش‌آموزان است؛ زیرا اگر روزی حادثه‌ای به وقوع بپیوندد جمعیت بسیاری از دانش‌آموزان در مدارس حضور دارند. بر همین اساس آمادگی این افراد در مواقع بحران بسیار مهم است، همچنین ارتباطی که دانش‌آموزان با خانواده‌ها دارند می‌تواند به عنوان پلی برای انتقال یافته‌ها و تجربیات تلقی شود.


وی افزود: مردم نقش مهمی در زمان بحران دارند بر همین اساس مدیریت مردمی در مواقع بحرانی به عنوان یکی از مهم‌ترین اصول است. زیرا زمانی که حادثه‌ای به وقوع بپیوندد تا رسیدن مسئولان و امدادگران به منطقه زمان زیادی طی می‌شود، اما مدیریت بحران افرادی که در صحنه حضور دارند می‌تواند بسیار تاثیرگذار و راهگشا باشد.


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور یادآور شد: با توجه به اینکه در زمان وقوع حادثه‌ وسیع در تهران بسیاری از مسیرها و خیابان‌ها مسدود می‌شود و امکان رسیدن نیروهای امدادی به محل با تاخیر صورت می‌گیرد، بر همین اساس اولین امدادگر همان افراد حاضر در بحران هستند؛ بنابراین در نظر داریم هر یک از اعضای خانواده به عنوان اولین امدادگر در زمان بحران مشغول به کار شوند.


نجار یادآور شد: به دنبال اجرای برنامه‌های آموزشی به صورت محله محور هستیم تا مدارس و محلات آمادگی لازم را در زمان وقوع حادثه‌ها کسب کنند. به عنوان مثال در ژاپن مدارس را بسیار بزرگ و گسترده می‌سازند و از آن به عنوان پایگاه امداد و نجات استفاده می‌کنند تا مردم در زمان حادثه بتوانند در این اماکن حضور یابند، بر همین اساس در این مدارس شاهد دپوی امکانات و تجهیزات امدادی هستیم.


وی ادامه داد: باید تلاش کنیم از ظرفیت مدارس برای تاب‌آوری جامعه استفاده کنیم به همین دلیل مانورهای گوناگونی را در همه سطوح برگزار خواهیم کرد تا آمادگی افراد در مواقع بحران افزایش یابد.


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به برگزاری جلسات متعدد برای آمادگی مردم هنگام وقوع حادثه در داخل مترو اشاره کرد و گفت:‌ با توجه به اینکه تهران از خطوط مترو برخوردار است جلسات متعددی را به منظور خروج جمعیت از مترو در زمان بحران و آمادگی مردم در این زمینه برگزار کردیم، اما تا کنون به جمع‌بندی کامل نرسیده‌ایم؛ زیرا کارشناسان در این زمینه نظرات گوناگونی داشتند و امیدواریم به زودی مانور زلزله و ایمنی را در مترو برگزار کنیم تا آمادگی مردم در زمان بحران در مترو نیز افزایش یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر