صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۰۷ آذر ۱۳۹۶

ابتکار: زنان در همه جوامع آماج آسیب‌های اجتماعی و خشونت هستند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مجموعه اقدامات نشان دهنده تلاش‌ها، هم‌افزایی و فعالیت‌های مشترک دولت، نهادهای عمومی، متخصصان و سازمان‌های مردم نهاد برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی «خشونت» است.
کد خبر : 236258

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت امور زنان و خانواده؛ معصومه ابتکار در روز جهانی منع خشونت علیه زنان در خاتمه بازدید از مراکز مقابله با آسیب‌های اجتماعی گفت: در کنار آموزش که به عنوان مولفه بنیانی در مقابله با خشونت و آسیب‌های اجتماعی حساب می‌شود، هر یک از دستگاه‌ها و همچنین مردم و خیرین نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.


وی افزود: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با همکاری آموزش و پرورش و شهرداری در آموزش مهارت‌های رفتاری و حقوق شهروندی به افراد مخصوصا نوجوانان و جوانان فعال خواهد بود، اما باید جنبه‌های دیگری مانند ابعاد حقوقی و مواردی چون لایحه تامین امنیت زنان نیز دنبال شود.


معاون رئیس جمهور تاکید کرد: همچنین مداخله برای درمان و مقابله با آسیب‌ها باید با تقویت و گسترش فعالیت‌های سازمان بهزیستی، شهرداری‌ها و تشکل‌های غیردولتی در این زمینه، مورد توجه قرار گیرد.


ابتکار با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها در این زمینه پیش قدم هستند، گفت: نقش نهادهای مدنی در توان افزایی و آشنا کردن افراد با حقوق خود اهمیت بسیاری دارد.


وی با ابراز تاسف از اینکه زنان در همه جوامع آماج آسیب‌های اجتماعی و خشونت هستند، افزود: دولت‌ها با ابزار و نهادهای در اختیار تلاش می‌کنند تا این آسیب‌ها کاهش یابد و دولت دوازدهم نیز از این مقوله استثنا نیست.


معصومه ابتکار با اشاره به مراکز مورد بازدید از تلاش‌هایی که تشکل‌های مردم نهاد با یاری شهرداری انجام داده‌اند و یا متخصصینی مانند دکتر گویا در این زمینه ارائه می‌دهند، قدردانی کرده و گفت: متخصصین و مددکاران سازمان بهزیستی نیز در اورژانس اجتماعی و ۱۲۳ زحمات فراوانی را متحمل می‌شوند.


معاون رئیس جمهور با اشاره به تماس‌های صورت گرفته با شماره ۱۲۳ در زمینه‌های همسر آزاری، کودک آزاری، سالمند آزاری و خودکشی گفت: در پاسخ به این تماس‌ها ‌مشاوره و مداخله صورت گرفته و اگر لازم باشد از طریق ضابط قوه قضائیه وارد می‌شوند.


وی افزود: سازمان بهزیستی با رویکردی علمی و تخصصی به این موضوع رسیدگی می‌کند و به طور کلی مجموعه اقدامات نشان دهنده روند خوبی در فعالیت‌های مشترک دولت، نهادهای عمومی، متخصصین و سازمان‌های مردم نهاد برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و خشونت است.


شهیندخت مولاوردی، دستیار ویژه رئیس‌جمهور در حقوق شهروندی، ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران، ثریا شارقی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری تهران، چند نفر از مسئولین سازمان بهزیستی و فرمانداری تهران نیز در بازدیدهای روز جهانی منع خشونت علیه زنان حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر