صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۰۷ آذر ۱۳۹۶
در رده بندی انجام شده از سوی مؤسسه پابلونز

عضو هیأت علمی واحد مسجدسلیمان داور جهانی در رشته فیزیک و کیهان‌شناسی‎ شد

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به عنوان محقق داور دنیا در زمینه فیزیک-کیهان شناسی انتخاب شد.
کد خبر : 236141

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در رده بندی انجام شده از سوی مؤسسه پابلونز (Publons.com)، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان جزو محققان داور دنیا در زمینه فیزیک- کیهان شناسی و علم مواد انتخاب شد.


در آخرین ربندی اعلام شده از سوی مؤسسه پابلونز که در نوامبر 2017(آبان 1396) منتشر کرد، دکتر رامین یوسفی عضو هیأت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، جزو 10 درصد محقق داور دنیا در زمینه فیزیک- کیهان شناسی در سال 2016، و جزو 1 درصد محقق داور دنیا در زمینه فیزک- کیهان شناسی و علم مواد معرفی شد.


رامین یوسفی محقق جوان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، تاکنون بیش از 90 مقاله ISI در ژورنال‌های بین‌المللی و سه فصل کتاب خود را از سوی ناشرین معتبری همچون وایلی و الزوایر به چاپ رسانده است که بیش از 2500 بار به این مستندات تاکنون ارجاع داده شده و دارای ضریب ارجاع 27 (H index=27) است. وی سال 1395 از طرف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از محققان برتر دانشگاه آزاد شناخته شدند و برنده جایزه برنز امام خمینی(ره) شدند.


کارهای تحقیقاتی وی منجر به بستن دو قرارداد برون دانشگاهای با شرکت توانیر خوزستان و سد شهید عباسپور به مجموع مبلغ 3/600/000/000 ریال (سه میلیار و ششصد میلیون ریال) شده است که یکی از بزرگترین قراردادهای دانشگاه آزاد بوده است.


مؤسسه پابلونز مؤسسه‌ای دانشگاهی از کشور نیوزلند- انگلستان است که داوری ژورنال‌های ISI را مونیتر می‌کند. این مؤسسه سال 2012 بنا شده و تاکنون 25000 ژورنال را رصد کرده و داوری بیش از 200000 محقق را در یک میلیون مقاله پیگیری کرده است. یکی از کارهای مهم این مؤسسه شناسایی داورهای بین‌المللی است. در واقع هر داوری که از سوی یک محقق در دنیا برای یک مقاله انجام می‌شود، از سوی پابلونز ثبت می‌شود. از این‌ رو پابلونز کشورها و محققین را هر سال بر اساس میزان و کیفیت مقالات رده بندی می کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
jhanbaksh.arpnahi
10:03 - 1398/03/06
باعث افتخار هست ک شاکرد چنین استادی بودم