صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۰۷ آذر ۱۳۹۶
گزارشی از یک انتخابات پرحاشیه

تعلیق موقت فدراسیون تیراندازی

دیوان عدالت اداری به وزیر ورزش اخطار داد طی یک مهلت ۱۰ روزه مفاد دادنامه هجدهم تیرماه ۹۶ مبنی بر صحت انتخابات تیراندازی سال ۹۳ را اجرا کند.
کد خبر : 236133

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا،‌ پرونده انتخابات فدراسیون تیراندازی همچنان باز است و وضعیت ریاست این فدراسیون با وجود انتخاب رئیس همچنان مبهم است. بعد از برکناری مهدی هاشمی رئیس فدراسیون تیراندازی به دلیل دو شغله بودن که با حکم دیوان عدالت اداری اتفاق افتاد مهدی مبینی به عنوان سرپرست، هدایت این فدراسیون را برعهده گرفت. فدراسیون مدتی با سرپرست اداره شد تا اینکه انتخابات فدراسیون تیراندازی در تاریخ 20 تیرماه 96 برگزار و علی دادگر به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.


اما این پایان ماجرا نبود؛ علی دادگر، به عنوان رئیس انتخاب شد اما مهدی هاشمی رئیس سابق فدراسیون تیراندازی مدعی شد حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال ریاست او به دلیل دو شغله بودن باطل شده‌است و همچنان می تواند به عنوان رئیس در این فدراسیون کارش را ادامه دهد که با این اوصاف انتخابات نباید برگزار می شد. اما وزارت ورزش و جوانان به آن توجهی نکرد و انتخابات فدراسیون در 20 تیر 96 برگزار شد.


به رغم این موضوع، وزارت ورزش انتخابات جدید فدراسیون را قانونی اعلام کرده و همین مسئله باعث شد دیوان عدالت اداری چندین بار به این موضوع ورود کند و در آخرین اخطار مهلت ده روزه‌ به وزیر ورزش و جوانان داده شده است تا مفاد دادنامه هجدهم تیرماه ۹۶ را اجرا کند. دیوان این اخطاریه را روز چهارشنبه هفته گذشته به وزیر ورزش و جوانان داده است.


مهدی هاشمی رئیس سابق تیراندازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی آنا درباره این اخطار گفت: «دیوان عدالت اداری حکم‌خود را پیگیری می‌کند و رونوشتی هم از این اخطار به دست من رسیده است. البته به وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم این اخطار رسیده و آنها هم ده روز فرصت دادند تا تکلیف مشخص شود. این موضوع همچنان ادامه دارد. در 18 تیرماه 96 دیوان عدالت اداری به وزارت ورزش و جوانان طی حکمی صحت انتخابات سال 93 را تایید کرد اما با این حال وزارت ورزش به آن توجهی نکرد و دو روز بعد درست در 20 تیرماه انتخابات فدراسیون برگزار شد.»


وی ادامه داد: «‌در واقع علی رغم اینکه حکم دیوان عدالت اداری ارسال شد آنها انتخابات را برگزار کردند و توجیهشان هم این بود که حکم به دست آنها نرسیده است. با این حال در 15 مرداد 96 باز هم اخطاریه‌ای از سوی دیوان عدالت اداری برای وزارت ورزش و جوانان ارسال شد و وزارت همچنان به آن بیتوجهی کرد تا اینکه سومین اخطار هم هفته گذشته به وزارت ارسال شد و رونوشتی هم از آن برای من ارسال شد، حالا دیگر نمی‌دانم که این موضوع به چه صورت پیش می رود و آیا وزارت ورزش و جوانان همچنان به این موضوع بی توجهی می کند یا خیر. به طور حتم بی توجهی به این موضوع عواقی جبران ناپذیزی دارد و در مجامع بین المللی صورت خوشی نخواهد داشت.»


هاشمی در پاسخ به اینکه آیا فدراسیون جهانی هنوز او را به عنوان رئیس می‌شناسد یا خیر،‌عنوان کرد: «من الان مدتهاست که در فدراسیون نیستم اما همچنان مکاتبات و حتی ثبت‌نام برای مسابقات با امضای من انجام می‌شود، فدراسیون البته ایمیل خود را تغییر داده است اما فدراسیون جهانی من را به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی ایران می شناسد. چند وقت پیش هم وقتی رقابتهای قهرمانی جهان در روسیه برگزار شد مسئولان فدراسیون جهانی به دادگر اجازه حضور در جایگاه ویژه مسابقات اهداف پروازی را ندادند و او به عنوان همراه تیم نظاره‌گر مسابقات بود. معمولا فدراسیون جهانی به روسای فدراسیون‌های تیراندازی برای حضور در مسابقات جهانی کارت ViP PRESiDENt می‌دهد اما فدراسیون جهانی به دادگر کارت (TO)همراه تیم را داد و او اجازه حضور در جایگاه ویژه را به او نداد. البته من در مسابقات قهرمانی جهان که در روسیه برگزار شد حضور پیدا نکردم اما با این اتفاقات به خوبی موضع آنها مشخص است و حتی کمیته ملی المپیک هم این در انتخابات فدراسیون تیراندازی نماینده ای نداشت و همین موضوع نشان می دهد که از سوی کمیته ملی المپیک هم این مسائله شبهه دار است.»


وی تاکید کرد: «‌در مجامع بین المللی هم کمیته‌ملی المپیک به رسمت شناخته می‌شود و طبق منشور المپیک دولت‌ها در امور فدراسیون‌ها که نهاد غیر دولتی است نباید دخالت کنند.در مجامع بین المللی وزارت ورزش را نمی شناسند و کمیته ملی المپیک هم حکم دادگاه را قبول دارد و موضعش مشخص است. به هر روی باید ببینیم در آینده چه اتفاقی می افتد و بعد از ده روزی که دیوان عدالت اداری بعد از اخطار سوم داده وزارت چه واکنشی نشان می دهد. چند روز پیش دیوان عدالت اداری مجداد از من استعلام گرفت که قانون اجرا شد یا خیر که من هم اطلاع دادم اجرا نشده و پیرو آن اخطار سوم برای وزارت ورزش صادر شد و رونوشتی هم به من دادند.»


فدراسیون تیراندازی تعلیق موقت است؟


طبق اتفاقاتی که از تیرماه 96 در فدراسیون تیراندازی رخ داد؛ این شائبه برای همه به وجود آمد که تعلیق در یک قدمی فدراسیون تیراندازی قرار گرفته است.‌ طبق قانون منشور بین المللی المپیک دولت‌ها اجازه هیچ‌گونه دخالت در امور فدراسیون‌ها ورزشی را ندارد و از آنجایی که فدراسیون تیراندازی در انتخابات فدراسیون دچار حواشی زیادی شد، یک منبع آگاه به خبرنگار آنا اطلاع داده که از سوی فدراسیون جهانی، فدراسیون تیراندازی به صورت موقت تعلیق شده است اما هنوز اعلام نشده است؛ علت این که این فدراسیون به صورت موقت تعلیق شده است این است که ورزش ایران تاکنون سابقه سه تعلیق فدراسیون را داشته و اگر این بار هم این اتفاق می‌افتد ورزش ایران به صورت کلی تعلیق می‌شده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر