صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۱ - ۰۴ آذر ۱۳۹۶
رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران:

تمام بیماری‌ها با «لیزر پزشکی» درمان نمی‌شود

رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران با اشاره به بعضی از سوءاستفاده‌ها در تبلیغ از کاربرد لیزر در پزشکی، گفت: قرار نیست همه بیماری‌ها و عوارض جسمی با لیزر درمان شود.
کد خبر : 235060

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر رضا فکر آزاد در آستانه برگزاری یازدهمین کنگره پزشکی لیزری ایران، اظهار کرد: قریب به 55 سال است که لیزر برای جامعه پزشکی شناخته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.


دبیر انجمن جهانی لیزرتراپی پزشکی با اشاره به اهمیت کاربرد لیزر در پزشکی، افزود: اولین دستگاه‌های لیزر که در علوم پزشکی ساخته شد مربوط به سال‌هال 1962 است که در چشم پزشکی و جراحی کاربرد داشت.


فکر آزاد عنوان کرد: لیزر در تمامی رشته‌های پزشکی وارد شده و در جایی که نیاز به جراحی و درمان وجود داشته، به کمک علم پزشکی آمده و هر سال با توجه به تکنولوژی‌های جدیدی که به بازار می‌آید، کاربردها و تکنیک‌های جدید استفاده از لیزر در پزشکی جایگزین روش‌های قبلی می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی جامعه پزشکی از کاربرد تکنولوژی و فناوری‌‌های نوین در حوزه پزشکی، حفظ سلامت مردم و درمان بیماری‌ها است، تصریح کرد: متاسفانه بعضا مشاهده می‌شود که برخی افراد از ذهنیت‌های اغراق امیزی که در این عرصه در بین مردم وجود دارد سوء استفاده می‌کنند.


فکر آزاد ادامه داد: قرار نیست هر جا نامی از لیزر به‌کار برده می‌شود، همه مشکلات حل شود، زیرا لیزر یک تکنولوژی پیشرفته و بسیار دقیق و ارزشمند است که در جاهای مختلف با محدودیت‌ها و عوارض و محاسن خاص خود در فیلد پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


وی افزود: مثلا در تبلیغات می‌بینیم که عنوان می‌شود ترک اعتیاد با لیزر، یا درمان قطعی آسیب‌های نخاعی با لیزر، همچنین تبلیغ کاشت ایمپلنت بدون خون ریزی و درد با لیزر و...، که باید گفت که این قبیل تبلیغات بر علیه دانش پزشکی لیزری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر