صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی سازمان توسعه تجارت ایران در گفت‌وگو با آنا:

خاموشی چراغ بنگاه‌های تولیدی، واردات را چاق‌تر کرد

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آمار و پژوهش‌های تجاری سازمان توسعه تجارت ایران گفت: اقتصاد ایران با رشد 14.9 درصدی واردات طی ۷ماهه سال جاری به نسبت آمار سال گذشته، با ترازتجاری منفی 3.1 میلیارد دلاری مواجه شد.
کد خبر : 235059

محمدرضا ایزدیان مدیرکل دفتر برنامه ریزی، آماروپژوهش های تجاری سازمان توسعه تجارت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی آنا درخصوص تجارت ایران طی هفت ماهه سال جاری گفت: تراز تجاری در مدت ذکر شده با کاهش 2.2 درصدی از لحاظ ارزشی مواجه بوده زیرا در این مدت با احتساب صادرات میعانات گازی، مجموع صادرات کشور به 24.7 میلیارد دلار رسید.


وی به میزان واردات کشور طی همین مدت نیز اشاره کرد و ادامه داد: اقتصاد ایران با رشد 14.9 درصدی واردات طی 7ماهه سال جاری به نسبت آمار سال گذشته مواجه بود چراکه با افزایش 3.6 میلیارد دلاری واردات، مجموع واردات به 27.8 میلیارد دلار رسیده است.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آمار و پژوهش‌های سازمان توسعه تجارت ایران با ارزیابی میزان تراز تجاری کل کشور در ۷ماهه اذعان کرد: با احتساب این ارقام، کفه ترازوی تجارت کشور به اندازه 3.1 میلیارد دلار به نفع واردات سنگین‌تر بوده و تراز تجاری کشور را منفی کرده است.


ایزدیان همچنین درباره ورود کالاهای کشاورزی به چرخه صادراتی و احتمال رشد صادرات کشور، گفت: سبد محصولات صادراتی چندان با کالاهای پاییزه رونق نگرفته بنابراین پیش‌بینی می شود با ورود بخشی از محصولات کشاورزی به سبد صادراتی، ارقام صادراتی کشور بهبود نسبی پیدا کند.


وی در پایان، بحران رکودی در بنگاه‌های تولیدی را در رشد واردات بی‌تاثیر ندانست و تصریح کرد: واردات در ایران به نرخ رشد اقتصادی و تولید ملی بستگی دارد چراکه ترکیب واردات کشور اغلب کالاهای اولیه و واسطه ای برای تولید است.


انتهای پیام/

ارسال نظر