صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۴
رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران تاکید کرد

برنامه‌ریزان از ظرفیت‌های کلان‌شهرها استفاده نمی‌کنند

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با تاکید بر اینکه امروزه کلان‌شهرها‌، نقش قابل‌توجهی در شکل‌گیری ساختارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور دارند، گفت: برنامه‌ریزان از ظرفیت‌های موجود در کلان‌شهرها جهت دستیابی به اهداف کلان و ملی کمتر استفاده می‌کنند.
کد خبر : 23444

به گزارش گروه اجتماعی آنا، بابک نگاهداری با تاکید بر اهمیت نقش کلان‌شهرها در کشور تصریح کرد: برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در کلان‌شهرهای کشور جهت دستیابی به اهداف کلان و ملی استفاده مطلوب‌تری داشته باشند و این اقدام نیازمند برنامه‌ریزی مداوم و سیاست‌گذاری دقیق است.


نگاهداری با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق که باعث مدیریت بهتر نیروها و امکانات می‌شود، افزود: بر همین اساس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران همزمان با تدوین برنامه ششم توسعه مواردی را به‌عنوان پیشنهاد به مسئولان ارائه کرده است.


وی تصریح کرد: به عنوان مثال در حوزه سلامت شهری، لزوم شناسایی و ارائه راهکارهای مناسب آن توسط وزارت بهداشت و شهرداری‌ها جهت آلودگی‌هایی که سلامت مردم را تهدید می‌کنند، از پیشنهادات داده شده مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران است.


رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در ادامه گفت: تدوین دستورالعمل و آیین‌نامه‌های اجرایی که مربوط به نحوه تأسیس و فعالیت و انتقال کارخانه‌ها، کارگاه‌ها و سایر واحدهای تولیدی، صنعتی، تجاری، صنفی و غیره مورد بازبینی قرار دهد از موارد پیشنهادی در برنامه ششم توسعه است که همکاری سازمان حفاظت محیط‌زیست و شورای‌عالی استان‌ها با شهرداری‌های کل کشور را نیز می‌طلبد.


نگاهداری همچنین با تأکید بر مدیریت پسماندهای شهری افزود: شهرداری‌های شهرهای بالای دویست هزار نفر جمعیت و شهرهای ساحلی و شهرهای حاشیه تالاب‌های داخلی باید پسماندهای خود را با استفاده از روش‌های نوین و فناوری‌های جدید ازجمله روش‌های ارگانیک بازیافت کنند.


رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران مواردی همچون توسعه فضای سبز، نگهداری منابع آب‌وخاک، مقابله با آلودگی نوری، جلوگیری از انتشار امواج رادیویی مضر، تفکیک محصولات تراریخته از ارگانیک را از دیگر موارد پیشنهاد شده توسط این مرکز برای بهره‌برداری تدوین‌کنندگان برنامه ششم توسعه عنوان کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر