صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۶
رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران در گفت‌وگو با آنا اعلام کرد:

اقتصاد کشور نیازمند نوآوری در آموزش و کیفیت/ بیکاری 13 درصدی مردان و 65.5 درصدی زنان

رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران گفت: نظام آموزشی کشور نیازمند اصلاح رویکرد کلان بوده تا از نتیجه‌گرایی به سمت فرآیند سیستمی رضایت‌مندی حرکت
کد خبر : 234282

فرزین انتصاریان رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران درخصوص نیاز به استانداردسازی مباحث آموزشی در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: بسیاری از کشورها در مسیر درست آموزش قرار دارند از جمله هلند که می‌تواند الگویی مناسب برای آینده نظام آموزشی باشد.


وی تصریح کرد: متاسفانه نظام آموزش کشور ما متعلق به بیش از صد سال گذشته است و تاکنون در به‌روزکردن این نظام موفق نبوده اما باید به این سمت برود.


به گفته وی، برای اینکه کیفیت مناسب برای مصرف را مدیریت کنیم باید انواع رویکرد‌ها از جمله نتیجه‌گرایی، رویکرد فرآیندی، سیستمی، مشتری‌مداری، رضایت متوازن ذی‌نفعان، بهینه‌کاوی، خلاقیت و نوآوری، بهبود مداوم، کار گروهی و نقص صفر مد نظر قرارگیرد.


انتصاریان اظهار کرد: نظام آموزشی ایران شاهد تحولات فراوانی طی سال‌های گذشته نبوده و نتوانسته خود را با سیستم‌های آموزشی دنیا که امروز منجر به ایجاد ارزش افزوده می‌شود، بروز کند.


رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران با اشاره به اینکه استانداردسازی نظام آموزشی باید به یک رویکرد کلان تبدیل شود، تصریح کرد: مشتری‌مداری باید در ادبیات استانداردسازی و کیفیت کشور در نظام آموزشی مهم تلقی شده و در مباحث اصلی آموزشی گنجانده شود تا توازن ذینفعان در تمامی ابعاد جامعه کشور در دستور کار قرار بگیرد، بنابراین استانداردسازی یک رویکرد بوده و این تکنیک نیست.


وی درخصوص میزان بیکاری فعالان اقتصادی در کشور گفت:‌ نرخ بیکاری مردان از نظر اقتصادی حدود 13درصد و در بخش زنان حدود 65.5 درصد محاسبه شده است.


رئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران با اشاره به آمار بیکاری فارغ‌التحصیلان از نظر اقتصادی در کشور خاطرنشان کرد: مجموعا 5 میلیون و 579 هزار فارغ‌التحصیلان در کشور وجود داشته که بیش از 3 میلیون و 749 هزار نفر آن مرد و یک میلیون و 830 هزار نفر زن هستند ؛ از این آمار در بخش مردان حدود 487 هزار و 542 نفر و در بخش زنان نیز حدود 546 هزار و 587 نفر بیکار وجود دارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر