صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کریمی قدوسی اعلام کرد؛

خودتحریمی با اجرای ۳۵ خواسته FATF

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با بیان اینکه FATF (گروه مشترک اقدام مالی علیه پولشویی) پایان ۲۰۱۷ را مهلت اجرای ۳۵ خواسته خود از ایران اعلام کرده، گفت: اجرای این خواسته ها نوعی خودتحریمی است.
کد خبر : 234083

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، جواد کریمی قدوسی، با اشاره به گذشت حدود دو هفته از اجرایی شدن قانون جامع تحریم‌های ایران، روسیه و کره شمالی (کاتسا) توسط ایالات متحده آمریکا اظهار داشت: تحریمی که در قانون کاتسا علیه ایران اجرا می شود، سخت تر از تحریم‌های گذشته است و براساس ماهیت و جوهره آن، تمام تحریم‌هایی که با برجام برداشته شده، به تدریج باز می گردد.


وی افزود: شرکت‌هایی که در چین و برخی کشورهای دیگر طرف قرارداد ما بوده اند، بعد از اجرایی شدن کاتسا پیغام داده اند که ما بعد از این برای مراودات اقتصادی محدودیت و مشکل داریم؛ چرا که مشمول مجازات‌های آمریکا در قانون کاتسا می شویم.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: قبلاً اینطور بود که شرکت‌هایی که بخشی از سهام آنها متعلق به آمریکایی‌هاست، در صورت مراوده با ایران در چارچوب تحریم‌های آمریکا قرار می گرفتند، اما در عملیات اجرایی کاتسا حتی شرکت‌هایی هم که هیچ فرد آمریکایی سهامدار آن نیست، در صورت معامله با ما در فهرست تحریم‌ها قرار می گیرند و چون منافع بین‌المللی آنها به خطر می افتد، برای مراوده ۱۰ یا حداکثر ۲۰ میلیارد دلاری با ما ریسک نمی کنند؛ چرا که تراکنش‌های مادی بسیاری از این شرکت‌ها سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار است.


کریمی قدوسی تصریح کرد: قانون کاتسا در شرایطی اجرا شده که فضای داخلی را به سمت تحریم سپاه سوق داده اند که انگار کاتسا فقط برای تحریم سپاه است؛ در حالی که اینطور نیست. کاتسا اصل اقتصاد جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده و این همان فاجعه عمیقی است که براساس آن، برجام به صورت یکطرفه و کامل نقد شده است.


وی با بیان اینکه نگرانی اصلی ما از داخل است که نمی گذارند مردم از واقعیت تحریم‌ها مطلع شوند، گفت: آقای سیف رئیس کل بانک مرکزی اخیراً سفری برای گشایش همکاری‌های پولی و بانکی به چین داشته و در آنجا چینی‌ها به او اعلام کرده اند که تا پایان سال ۲۰۱۷ یعنی تا حدود یک ماه دیگر، روابط اقتصادی ما با شما تقریباً قطع می شود.


این نماینده مجلس در توضیح این مسئله اظهار داشت: FATF حدود ۳۵ خواسته از ایران داشته و ضرب الاجلی هم که برای ایران تعریف کرده، پایان ۲۰۱۷ بوده است؛ انجام این ۳۵ خواسته، خود به خود به معنای اجرای قانون کاتسا در داخل ایران و به منزله نوعی خودتحریمی است.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر