صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۴ - ۳۰ آبان ۱۳۹۶

ثبت 157 حادثه رانندگی برای عابران پیاده به دلیل عدم استفاده از پل هوایی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران گفت: طی 3 سال گذشته 157 حادثه رانندگی برای عابران پیاده‌ای که از پل هوایی استفاده نکرده‌اند؛ رخ داده است.
کد خبر : 234069

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی شهرداری منطقه 11، سجاد زارع صفت با اشاره به اجرای پروژه تحلیل تصادفات منطقه 11 پایتخت در سامانه GIS، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در مدت 3 سال اخیر، بیش از 157 تصادف منجر به جرح و فوت عابران پیاده در محدوده پل‌های هوایی این منطقه رخ داده که فارغ از عدم اجرای صحیح قانون، حاکی از ضعف فرهنگ ترافیکی در بین شهروندان است.


وی با بیان این که در حال حاضر 19 پل هوایی عابرپیاده در منطقه 11 وجود دارد، ادامه داد: بروز 155 حادثه جرحی و 2 تصادف فوتی، حاصل تردد شهروندان از محدوده معابر مجهز به پل هوایی این منطقه بوده که بیش از 126 فقره از این حوادث به دلیل عدم توجه کافی به جلو توسط رانندگان انواع وسایل نقلیه رخ داده است.


زارع صفت با بیان این که مقصر بیشتر حوادث رانندگی به وقوع پیوسته برای عابران پیاده در اطراف پل های هوایی، موتورسیکلت با کسب 87 درصد از کل آمار بوده است، تصریح کرد: سواری، اتوبوس و وانت در رده‌های بعدی مقصران این تصادفات هستند.


وی همچنین از محدوده پل‌های مقابل پردیس رازی و خیابان اسکندری به عنوان نقاطی یاد کرد که تصادفات فوتی برای عابران پیاده رخ داده است.


وی ادامه داد: تعداد عابران پیاده مجروح شده در 157 حادثه رانندگی محدوده پل‌های هوایی این منطقه 163 نفر بوده و حدود 70 درصد از کل تصادفات 3 سال مذکور در روز اتفاق افتاده است.


وی از پل‌های هوایی واقع در میدان وحدت اسلامی، مقابل پارک رازی و مقابل بیمارستان فارابی به ترتیب به عنوان حادثه خیزترین نقاطی یاد کرد که با وجود تجهیز به پل هوایی، شاهد عبور شهروندان از عرض معبر و بروز انواع تصادفات در این محل‌ها بوده‌ایم و اظهار کرد: برای ساخت و نصب هریک از این پل ها، حداقل 200میلیون تومان هزینه شده است.


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران با تاکید بر این که در سال‌های اخیر مدیریت شهری با تجهیز بسیاری از پل‌های هوایی به پله برقی و آسانسور و نیز رفع نواقص موجود، شهروندان را به استفاده از آن ها ترغیب کرده است، گفت: عدم اجرای کامل قانون و ضعف آموزش در بین شهروندان، از دلایل اصلی بلااستفاده ماندن بسیاری از پل‌های هوایی سطح شهرهاست.


انتهای پیام/

ارسال نظر