صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شایع‌ترین علت ایجاد سینوزیت مزمن چیست؟

سردرد همراه با فشار در ناحیه صورت، سرما خوردگی طولانی که با درمان های معمول بهبود نمی‌یابد، نیز از نشانه های ابتلا به سینوزیت مزمن است.
کد خبر : 233972

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، خشایار احمدی در ارتباط با بیماری سینوزیت اظهارداشت: سینوزیت مزمن به حالتی گفته می‌شود که با علایمی همچون گرفتگی،‌ احساس درد در دندان‌های قدامی، تب، وجود خلط در پشت حلق و چرک بینی همراه باشد.


وی اضافه کرد: سردرد همراه با فشار در ناحیه صورت، سرماخوردگی طولانی که با درمان های معمول بهبود نمی‌یابد، نیز از نشانه های ابتلا به سینوزیت مزمن است.


وی با بیان اینکه مبتلایان به سینوزیت مزمن همیشه از گرفتگی طولانی مدت بینی و ترشحات چرکی بینی شکایت دارند، افزود: این بیماران سرماخوردگی های مکرر، بوی دهان و احساس فشار در صورت را با سرما خوردگی های درمان نشده اشتباه می گیرند.


این متخصص جراحی گوش، گلو و بینی اظهار داشت: در مبتلایان به رینیت آلژیک به علت وجود ترشحات به مرور دهانه سینوس بسته می شود و سینوزیت مزمن ایجاد می شود.


احمدی با اشاره به اینکه جراحی درمان قطعی سینوزیت مزمن است، گفت: شایع‌ترین علت ایجاد سینوزیت مزمن انحراف تیغه بینی است.


عضو هیات علمی دانشگاه استفاده از سی تی اسکن را بهترین راه تشخیص سینوزیت مزمن عنوان کرد و گفت: در حال حاضر عکس معمول رادیوگرافی جایگاهی در تشخیص سینوزیت حاد یا مزمن ندارد.


وی با بیان اینکه استفاده بی رویه و بی مورد از عکس‌های رادیو گرافی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، گفت: حتی الامکان باید از انجام هر گونه رادیو گرافی سر و گردن اجتناب کرد.


این متخصص جراحی گوش، گلو و بینی با اشاره به اینکه جراحی سینوزیت مزمن با استفاده از جراحی آندوسکوپیک به سادگی امکان پذیر است، گفت: متخصصین گوش، گلو و بینی که دوره های تکمیلی جراحی آندوسکوپی سینوس را گذرانده اند، قادرند با استفاده از وسایل خاص از طریق بینی وارد سینوس شوند.


وی افزود: در این روش با انجام تکنیک‌های خاص با کمترین آسیب وارده به بافت سالم، حفرات تنگ شده سینوس‌ها را باز شده و عفونت به طور کامل تخلیه می‌شود.


احمدی تأکید کرد: با کمک تکنیک های خاص، در این عمل جراحی از ایجاد التهاب و گرفتگی مجدد مجاری سینوس ها و ابتلا مجدد به سینوزیت پیشگیری می‌شود.


منبع: افکارنیوز


انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت
ارسال نظر