صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۸ - ۲۸ آبان ۱۳۹۶
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت خبر داد:

350 هزار ایرانی به سرطان مبتلا هستند

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:حدود 350 هزار بیمار مبتلا به سرطان در کشور داریم که سالانه 100 هزار بیمار به این تعداد افزوده می‌شود.
کد خبر : 233265

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید محمد هادی ایازی در آستانه برگزاری سومین سمپوزیوم بین المللی سرطان نسترن که در تاریخ 8 الی 10 آذر ماه برگزار می‌شود، اظهار‌ کرد: سرطان در کشور ما در برخی از مناطق عامل دوم و در برخی از استان‌ها عامل سوم مرگ و میر است و یکی از بیماری‌هایی بوده که هزینه‌های زیادی را در نظام سلامت کشور تحمیل می‌کند.


وی‌افزود: حدود 350 هزار بیمار مبتلا به سرطان در کشور داریم که سالانه 100 هزار بیمار به این تعداد افزوده می‌شود و بسیار مهم است که از ظرفیت‌های مردمی برای کاهش هزینه‌ها استفاده کنیم.


معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان‌ کرد: در طی سال‌های 95 و 96 موفق شدیم اولین شبکه سازمان‌های مردم نهاد و خیریه در حوزه سلامت کشور را تشکیل دهیم و نزدیک به 72 سازمان مردم نهاد و خیریه در حوزه سرطان فعالیت دارند، مجموعه‌هایی که کمک‌های زیادی در حوزه درمان انجام داده‌اند.


ایازی با اشاره به اینکه در حوزه پیشگیری و فرهنگ‌سازی نیز مجموعه‌های مختلفی در سطح کشور فعال هستند‌، گفت: مجموعه نسترن یکی از این مجموعه‌ها است که اقدامات فرهنگ‌سازی خوبی را در خراسان رضوی و کشور با برگزاری سمپوزیوم‌های مختلفی در سطح بین الملی برای پیشگیری از سرطان انجام داده است.


وی ادامه داد: سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان توسط موسسه نسترن امسال با 1400 نفر شرکت کننده برگزار می‌شود که 60 سخنران و 150 عضو کمیته علمی دارد.


معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هدف اصلی برگزاری این سمپوزیوم را شناسایی راهبردهای پیشگیرانه با چشم انداز داشتن جامعه‌ای عاری از سرطان دانست و افزود: در کشور ما سونامی سرطان وجود دارد، هرچند که نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته میزان آن کمتر است، اما این دغدغه وجود دارد که اگر نتوانیم اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم در سال‌های آتی که به سمت پیری و میانسالی می‌رویم میزان سرطان در کشور افزایش پیدا کند.


ایازی‌ گفت: محورهای همایش شامل پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان، مدیریت و درمان هدفمند سرطان، تغذیه و مکمل‌های دارویی و نقش آنها در پیشگیری از سرطان، مطالعات پایه و میان رشته‌ای سرطان است.


وی اضافه‌ کرد: در این سمپوزیوم، 466 مقاله ارسال شده است که 430 مقاله پذیرش شده که از این تعداد 5 مقاله به عنوان سخنرانی و 425 مقاله به عنوان پوستر ارائه می‌شود.


رئیس سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن با گرامیداشت یاد مرحوم نسترن رزم جو بنیانگذار این موسسه، گفت: سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن به دنبال این است که بتواند فعالیت‌های پژوهشی در حوزه سلامت را با مشارکت مردم بیشتر توسعه دهد و سخنرانان دعوت شده نیز با این نگاه موضوع را دنبال می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر