صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۸ - ۲۷ آبان ۱۳۹۶
نقاش سورئالیست واحد تهران غرب:

هنر، روح انسانی را تلطیف و اخلاق انسانی را تعدیل می کند

نقاش سورئالیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: هنر، روح انسانی را تلطیف و اخلاق انسانی را تعدیل می کند. هنر آینه زیباییها  است  پس باید به صداقت و پاکی درون دست یافت تا از این آینه جلوه های نیکو متجلی شود.
کد خبر : 232884

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، راضیه فولادی سپهر از هنرمندان افتخار آفرینی است که علاوه بر خوشنویسی و درجه استادی از انجمن خوشنویسان ایران در زمینه طراحی و نقاشی به سبک سورئال و سرودن شعرهای تفننی در قالب ترانه و دوبیتی و رباعی فعالیت می کند درباره هنر، علاقه به کارهای هنری و نقاشی هایی که انجام میدهد اظهار کرد: «هنری که به درستی و زیبایی جهت یابد، هرگز نمی تواند مسبب شر و بدی و زشتی شود. من معتقدم برای آنکه جامعه و دنیای پالوده ای داشته باشیم بجای این همه جنگیدن با بدی ها بهتر است بسوی نیکویی ها و زیبایی ها متمایل شویم. تا بدی در انزوای خود بمیرد و بپوسد. به همین سبب است که احساس می کنم جامعه ی ما و دنیای معاصر به شدت به هنر نیازمند است.


استادیار گروه علوم پایه واحد تهران غرب با بیان انکه هنر می تواند خلاهای در زندگی را پرکند . درباره هدف از انجام کارهای هنری خود گفت: «هنر زندگی من است و من با انجام ان جان و نفس تازه می گیرم و بنظرم می رسد که وجود هنر در زندگی هنرمندان به تعادل آنها در زندگیشان کمک می کند. تعادل در زیستنی با آرامش تر، لطیف تر، هوشمندانه تر و اخلاق مدارانه تر نسبت به سایر انسان ها و اساساً گمان می کنم اگر هر انسانی به نوعی از انواع هنر دل مشغولی یابد، دنیای بهتری خواهدداشت.»


وی درباره فعالیت های نقاشی خود افزود: «در نقاشی سورئال چون سبک «فرا واقع گرایی» است غالباً درونیات هنرمند بدون بهره گیری از فکر و تعقلی از پیش تعیین شده صورت می گیرد بنابراین به تعداد مخاطبان، پیام، متفاوت می شود. یعنی اثرحاصل شده از یک تابلوی نقاشی، احتمالاً یک پیام ویژه را منتقل نمی کند؛ بلکه هر بیننده و مخاطبی برداشت خود را خواهد داشت و پیام ویژه ی خود را دریافت خواهد کرد. فارغ از این که پیام هنرمند برآن برداشت، منطبق باشد یا خیر. و این آزادی و رهایی که در هنر سورئال وجود دارد غالبا با نوعی سردرگمی و ابهام از نظر مخاطبان توأم است.»


فولادی سپهربا بیان انکه در نقاشی های سورئال خود، رسوب روایت های اسطوره ای و آمیختگی آنها با مسایل دنیای معاصر را لحاظ می کند عنوان کرد: «تکنیک کار در نقاش هایش با دو روش: نقاشی برروی بوم با قلم مو وآکرلیک و نقاشی برروی کاغذ با قلم مو و رنگهای ضدآب اشمینک است.»


وی از برنامه های آتی خود به برگزاری نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی هم نام برد.



انتهای پیام/

ارسال نظر