صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۶ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۴

کمالی: دولت سعی کرده فضای بهتر سیاسی را فراهم کند/ راهبرد اقتصادی دولت، راهبرد 100 سال گذشته است که موفقیتی در پی ندارد

دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: وضعیتی که در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی‌ پیش از این بوجود آمده بود، باعث شده که برای اصلاح امور به زمان نیاز باشد.
کد خبر : 23268

حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، به مناسبت سالگرد پیروزی حسن روحانی در انتخابات سال 92 اظهار کرد: دولت تا این مدت تلاش خود را داشته‌ است، اما معضلات و مشکلاتی که در کشور وجود دارد بسیار بیشتر از آنی است که در یک مدت کوتاه حل و فصل شود.


کمالی گفت: وضعیتی که در زمینه‌های اجتماعی اقتصادی و فرهنگی‌ پیش از این به‌وجود آمده بود، باعث شده است که برای اصلاح امور به زمان نیاز باشد.


وی ادامه داد: دولت در زمینه اقتصادی سعی خود را کرده است اما اگر اصلاح ساختار اقتصادی را در دستور کار خود قرار بدهد به نتیجه می‌رسد و اگر این اتفاق نیفتد با روش‌هایی که امروز دولت در پیش گرفته است و جای پای قبلی‌ها می‌گذارد، فکر نمی‌کنم که به موفقیت خاصی دست پیدا کند، چون راهبردی را که برای اداره امور اقتصادی کشور انتخاب کردند همان راهبردی است که در 100 سال گذشته جریان داشته است و این راهبرد به موفقیت برای دولت منجر نمی‌شود.


دبیرکل حزب اسلامی کار تصریح کرد: در فضای سیاسی دولت روحانی سعی کرده‌ است که یک فضای بهتری را فراهم کند.


کمالی اضافه کرد: در زمینه مسائل سیاسی و فرهنگی و حتی اجتماعی دولت تنها به عنوان قوه مجریه مؤثر نیست بلکه قوه مقننه و قوه قضائیه هم در کنار دولت مسئولیت دارند و باید گفت که به آن وضعی که شایسته کشور ماست دست پیدا نکرده‌ایم. در این زمینه‌ها کار کافی صورت نگرفته است و از نظر فرهنگی هم نیاز به رسیدن به شرایط بهتری است.


وی گفت: من فکر می‌کنم از لحاظ سیاسی اینکه همه چیز را در چارچوب حل و فصل اختلافات هسته‌ای قرار دادن کار دقیق و درستی نیست، چون از نظر من اگر مسائل هسته‌ای هم حل بشود اگر فرمول‌های اقتصادی را حل نکرده باشیم، نمی‌توانیم به نتیجه کافی برسیم و نمتوانیم کشور را در شرایط بهتری از لحاظ رونق اقتصادی و اشتغال قرار بدهیم. بنابراین علاوه بر حل و فصل مناقشاتی که با دیگر کشورها در سطح بین‌الملل هست باید در مورد مسائل داخلی نیز به حل و فصل مسائل داخلی و رسیدن به وفاق ملی بیشتر توجه بشود.


انتهای پیام/

ارسال نظر