صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
باز هم نقشه بنیاد دفاع از دمکراسی:

بوئینگ در آستانه ممنوعیت فروش هواپیما به ایران

باز هم پای بنیاد دفاع از دمکراسی در میان است. آنها پس از اینکه اسناد جعلی که بر همکاری ایران با القاعده دلالت داشت، منتشر کردند، این بار اطلاعاتی را در اختیار مجلس نمایندگان آمریکا گذاشته اند، مبنی بر اینکه ایران از هواپیماهای مسافربری که از شرکت بوئینگ خواهد خرید، به مقاصد نظامی استفاده خواهد کرد.
کد خبر : 232420

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، در طرحی که «تقویت نظارت بر دسترسی ایران به منابع مالی»، نامگذاری شده، به نتایج تحقیقات بنیاد دفاع از دموکراسی استناد شده که می گوید، از ژانویه 2016 تا مه 2017- دست کم 134 پرواز به سوریه از طریق آبادان انجام داده است. علاوه بر این، یکی دیگر از مستندات این طرح، ادعای سال 2011 وزارت خزانه داری است که می گوید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران از هواپیمای تجاری برای حمل و نقل تسلیحات - موشک ها و سایر محموله های نظامی استفاده کرده است.


این طرح که هدف کلی آن ممنوعیت هر نوع معامله برای فروش بوئینگ به ایران است، از وزارت خزانه داری و رئیس جمهوری آمریکا گزارش 30 روزه -60 روزه و 180 روزه درخواست کرده است، با وجود این، طراحان این طرح دست رئیس جمهور را باز گذاشته اند تا در صورتی که ایران پیشرفت قابل توجهی در مبارزه با پولشویی و ریسک تأمین مالی تروریسم از ایران انجام دهد، یا به فعالیت های بی ثبات کننده در منطقه خاتمه دهد، یا حمایت مادی از گروه های تروریستی را پایان بخشد، رئیس جمهور خود بتواند این طرح یعنی ممنوعیت را نادیده بگیرد.


بنیاد دفاع از دموکراسی، یک اتاق فکر نومحافظه کار (جناح کم تعداد اما با نفوذ در داخل حزب جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا)ست که مقر آن در واشنگتن می‌باشد. این بنیاد پس از حوادث ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و به بهانه مقابله با تروریزم، تأمین امنیت ملی، دموکراسی سازی و مهار افراط گرایی اسلامی تأسیس شده است. این بنیاد خود را یک مؤسسه غیر حزبی و جناحی معرفی می‌کند که هدفش مقابله با ایدئولوژی‌هایی است که دموکراسی را تهدید می‌کنند.


بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها از بدو تأسیسش، یکی از اعضای گروه اتاق‌های فکر نومحافظه کاران و گروه‌های حامی آن‌ها شد. از گروه‌های حامی می‌توان به مؤسسه هادسون و امریکن اینترپرایز اشاره کرد که نقش مؤثری در اولویت‌های سیاست خارجی دولت جرج بوش داشته‌اند. نشانه‌ای از نقش این بنیاد در حلقه فکری نومحافظه‌کاران را در سخنرانی جورج بوش در ۱۳ مارس ۲۰۰۶ با موضوع «مبارزه جهانی با تروریزم» می‌توان جستجو کرد که در آن به تمجید از اقدامات این مؤسسه همچون آموزش اصول و نحوه دموکراسی به زنان عراقی و دانشجویان ایرانی پرداخته است.


از چهره‌های شاخص جنگ طلب این بنیاد می‌توان به مارک گرشت و مایکل لدین اشاره کرد که خواستار افزایش مداخله نظامی آمریکا در دیگر کشورها بوده‌اند، که در سال ۲۰۰۸ پس از استعفا از مؤسسه امریکن اینترپرایز به بنیاد دفاع از دموکراسی پیوستند. کلیفورد دی می6، مدیر این بنیاد و از نویسندگان پیشین در روزنامه نیویورک تایمز است که مدتی مدیریت روابط عمومی کمیته ملی جمهوریخواهان را بر عهده داشت.


وی همچنین معاونت رئیس پیشین ائتلاف یهودیان جمهوریخواه را بر عهده داشته است. در سال های جاری کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی از جمله کشورهایی بودند که تغذیه مالی این بنیاد را بر عهده داشته اند تا فعالیت های این سازمان را در آمریکا علیه ایران یش از پیش سازماندهی کنند.


منبع:‌تابناک


انتهای پیام/

ارسال نظر