صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۴ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶

پیام وزیر کشور به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی

وزیر کشور در پیامی به مناسبت روز کتاب تصریح کرد: کتاب میراثی ماندگار و عنصری آگاهی بخش، توانگر و روشنگر در تمامی جوامع بشری و نظام های اجتماعی و بویژه تمدن غنی ایران اسلامی است.
کد خبر : 232215

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پیامی به مناسبت روز کتاب تصریح کرد: کتاب میراثی ماندگار و عنصری آگاهی بخش، توانگر و روشنگر در تمامی جوامع بشری و نظام های اجتماعی و بویژه تمدن غنی ایران اسلامی است.


در این پیام آمده است: روز 24 آبان که در تقویم رسمی کشور به عنوان روز کتاب و کتابخوانی نامگذاری گردیده، نشانگر اهمیت و جایگاه متعالی کتاب، کتابخوانی و کسب معرفت و دانش در جامعه ایران اسلامی است که نشأت گرفته از الهامات و ارزشهای دین مبین اسلام، دین دانش، اندیشه و معرفت است. اینجانب با اغتنام از این فرصت، فرا رسیدن روز کتاب و کتابخوانی را به همه جویندگان و طالبان دانش و معرفت تبریک عرض نموده و توسعه و تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در سراسر پهنه سرزمینم آرزو دارم.


همچنین در این پیام بیان شد: کتاب میراثی ماندگار و عنصری آگاهی بخش، توانگر و روشنگر در تمامی جوامع بشری و نظام های اجتماعی و بویژه تمدن غنی ایران اسلامی است. پیشینه غنی فرهنگی کشور عزیزمان در قرون و اعصار متمادی و بویژه در عصر شکوفایی تمدن اسلامی و اهتمام دانشمندان اسلامی و ایرانی در پدید آوردن آثار ارزشمند جهانی، نشان از جایگاه والای کتاب و کتابخوانی در فرهنگ و تمدن ایرانی است.


در بخش دیگری از این پیام خاطر نشان شد: نقش غالب و سازنده کتاب در تکامل نظام های اجتماعی و فرایندهای توسعه جوامع بشری، ناشی از ماهیت ارزشی فرهنگ مکتوب در تاریخ جوامع بشری است، و از این رو، کم توجهی به این پدیده تحول ساز و ارزش آفرین در خور جوامع توسعه طلب و تحول خواه نخواهد بود، چرا که تمامی آداب و رسوم، دانش و روابط فرهنگی جوامع بشری از طریق کتاب حفظ و در بستر زمان استمرار و توسعه می‌یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر