صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۵ - ۲۸ آبان ۱۳۹۶
دبیر فدراسیون کاراته:

درخشش در المپیک با شرایطی که داریم سخت است

دبیر فدراسیون کاراته گفت: مهمترین هدف ما این است که کاراته در اولین حضورش در المپیک توکیو درخشان ظاهر شود اما متاسفانه مشکل کمبود فضا و بودجه داریم.
کد خبر : 232206

محسن آشوری دبیر فدراسیون کاراته در گفت‌و‌گو با ‌خبرنگار ورزشی آنا درباره عملکرد ضعیف تیم‌های پایه در مسابقات‌جهانی اسپانیا گفت: «به نظرم نمی‌توانیم نتایجی که به دست آمده را ضعیف قلمداد کنیم. مدال هایی که ملی پوشان نسبت به دوره های قبل به دست آوردند هم از نظر رنگ متفاوت بود و هم اینکه ما در رنکینگ دو پله صعود داشتیم. برخی نسبت به این نتایج انتقاد کردند که البته قابل احترام است و باید بر روی آنها تامل کنیم. من هم معتقدم تیم های پایه بهتر از این می توانستند نتیجه بگیرند اما فراموش نکنید ورزش قهرمانی دو بخش دارد: یکی به آمادگی جسمانی ورزشکار مرتبط است و دیگری موضوع شانس است، من فکر می کنم در برخی موارد کاراته کاران ما با بدشانسی روبه رو شدند.»


وی ادامه داد: «‌البته این توجیه قانون قبولی نیست و ما هم قبول داریم که تیم می‌توانست بهتر نتیجه بگیرد. به هر حال آوردگاه جهانی و آسیایی تفاوت زیادی باهم دارند، ورزرشکاران ما هم پر اشتباه بودند و آن دقت عمل و ظرافت را به خرج ندادند و از همین روی نتایجی که به دست آمد مورد انتقاد قرار گرفت به هر روی امیدوارم شرایط بهتر شود و تیم های پایه ما در مسابقات بعدی این نتیجه را جبران کنند.»


دبیر‌ فدراسیون‌ کاراته در پاسخ به انتقادهایی مبنی بر اینکه فدراسیون تنها بر روی تیم بزرگسالان سرمایه‌گذاری می‌کند؛ اظهار کرد: «به هیچ عنوان این موضوع را قبول ندارم. ما در فدراسیون کاراته به این امر مهم رسیدیم که اگر به دنبال تیم‌های قدرتمند بزرگسالاندر آینده هستیم باید به تیم نونهال توجه کنیم از همین روی فدراسیون در یک حرکت جدیدی تیم ملی نونهالان را تشکیل داد تا آنها از کودکی مورد توجه قرار بگیرند و با قدرت به رده های بالاتر منتقل شوند حتی برای آنها مسابقات برون مرزی در نظر گرفته‌ایم تا در تورنمنت بین المللی حاضر شوند تا پشتوانه خوبی برای تیم های ما تشکیل شود.»


آشوری عنوان کرد: «‌یکی از نیازهای اصلی تیم‌های پایه نونهالان‌و نوجوانان مسابقات پی‌در‌پی و برون‌مرزی است. در رده‌ جوانان تیم‌های ما با کشورهایی مسابقه می‌دهند که همگی در طول سال چندین اردوی برون مرزی داشتند و از طرفی رفت و آمدهای آنها در مسابقات جهانی نسبت به ما راحت‌تر است.»


‌وی همچنین در ادامه‌ صحبت‌هایش به بحث سرمایه‌گذاری بر روی تیم‌بزرگسالان اشاره کرد‌‌ و‌‌ گفت: «در رده‌های پایه ورزشکاران محدویت سنی دارند به این معنی که در هر رده ورزشکار تنها دو سال می تواند حضور داشته باشد و بعد از گذشت دو سال باید مقطع خودش را عوض کند اما در رده بزرگسالان اینگونه نیست و هر فرد از سن 18 سالگی دیگر در تیم بزرگسالان حضور دارد، این مشکل در تیم‌های پایه وجود دارد . به هر روی ما در فدراسیون تیم‌های نونهالان را تشکیل داده‌ایم تا از همان ابتدا فرد در تیم‌ملی حضور داشته باشد.»


دبیر فدراسیون کاراته در مورد عملکرد مربیان تیم‌های پایه عنوان کرد: «به نظرم آنها عملکرد خوبی داشتند، مربیان پایه از قهرمانان سال‌های گذشته کاراته هستند و در این راه زحمت زیادی کشیدند. البته در ایران همیشه سیستم نتیجه‌گرایی حرف اول را می‌زده و این‌بار هم کاراته از آن مستثنی نیست. همانطور که در ابتدا هم‌گفتم انتظار ما بیشتر از این بود در این مسابقات فاصله ما با ژاپن زیاد بود و باید در آینده همه تلاشمان را به کار بگیریم تا این فاصله روز به روز کمتر شود.»


آشوری همچنین به تفاوت عملکرد کومیته و کاتا اشاره کرد و گفت: «واقعیت این است که کاتا محدویت‌های خاص خودش را دارد، در کومیته ورزشکار 5 فرصت دارد اما در کاتا یک فرصت به ورزشکار داده می‌شود و همین باعث می شود ورزشکار کار سختی پیش رو داشته باشد. به نظرم ما باید علت کسب مقام پنجمی را ریشه‌یابی کنیم و البته این اطمینان خاطر را به همه می‌دهیم که جهش کاتا خوب پیش رفته است و ما در چندسال اخیر پیشرفت محسوسی داشتیم همانطور که در مسابقات جهانی در بخش کاتای بانوان برای اولین بار ما بر روی سکو رفتیم . حدیث‌جمال به مدال برنز رسید به طور حتم فاطمه صادقی هم اگر با بدشانسی روبه رو نمی‌شد می‌توانست بر روی سکو برود. ما باید این موضوع را به خوبی ریشه‌یابی کنیم که در مسابقات قهرمانی آسیا ما نتیجه خوبی می گیریم و ژاپن پایی‌تر از ما قرار می گیرد اما درست سه ماه بعد در مسابقات جهانی ژاپن قهرمان می شود و ما به مقام پنجم می رسیم، این نوسانات باید بررسی شود اما همانطور که گفتم رشد کاتا خوب بوده و در سال های آینده به مراتب بهتر از این خواهیم شد.»


دبیر فدراسیون کاراته در پایان به مهمترین دغدغه کاراته‌کاران اشاره کرد و گفت: «متاسفانه نداشتن خانه‌کاراته با این حجم عظیم ورزشکاران این رشته یکی از بزرگترین دغدغه‌های همه ما شده؛ البته تلاش‌هایی در این راه انجام شده اما متاسفانه هنوز موفق نشدیم. فدراسیون خیلی در تلاش است به طوری که جلساتی با سلطانی‌فر وزیر ورزش و داورزنی معاونت‌قهرمانی داشتیم و اتفاقا آنها هم بر این امر مصمم بودند تا خانه‌ای به نام خانه‌کاراته برای ورزشکاران این رشته فراهم کنیم تا تمریناتشان به خوبی دنبال شود. مهمترین هدف ما این است که کاراته در اولین حضورش در المپیک توکیو درخشان ظاهر شود اما این مستلزم این است که ما امکانات را برای کاراته کاران تهیه کنیم که متاسفانه هم اکنون مشکل کمبود فضا و بودجه مانع آن شده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر