صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۲ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶

ساخت اولین کشور شناور جهان تا سال 2020 + ویدئو

اولین کشور شناور جهان تا سال 2020 در اقیانوس آرام ساخته می‌شود.
کد خبر : 232062

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از DailyMail، این کشور شناور تا سال 2020 در جزیزه تاهیتی در اقیانوس آرام ساخته خواهد شد. تعدادی هتل، خانه، دفاتر اداری و رستوران طی چند سال آینده توسط موسسه «خانه‌های دریایی» ساخته خواهد شد که امیدوار است بشریت را از دست سیاستمداران نجات دهد.
برنامه‌های اصلی این پروژه توسط پیتر تیل، بنیانگذار «پی‌پال»، انجام شده است و می‌تواند کشور مستقلی ایجاد کند که در آب‌های بین‌المللی شناور است و با قوانین خاص خود اداره می‌شود.



جو کوریک، مدیر موسسه خانه‌های دریایی، در یک مصاحبه گفته است که قصد دارد تا سال 2050 هزاران شهر شناور ببیند که هر کدام به روش مختلفی اداره شوند.
بودجه ساخت اولین جزیره توسط عرضه اولیه سکه، مفهمومی جدید برای جذب مخاطب در سیلیکون ولی با ایجاد و فروش ارز مجازی، تامین شده است. موسسه خانه‌های دریایی امیدوار است بتواند 60 میلیون دلار تا سال 2020 جمع‌آوری کند تا چندین ساختمان بسازد.
این ساختارها بام‌های سبز دارند که توسط پوشش گیاهی پوشانده شده است و در ساخت آنها از بامبو، فیبر نارگیل، چوب، پلاستیک و فلز بازیافت‌شده استفاده خواهد شد.



این کشور کوچک مجموعه‌ای از 118 جزیره در جنوب اقیانوس آرام است و جمعیت آن بیش از 200 هزار نفر خواهد بود و دارای 100 هکتار زمین ساحلی است.
این طرح در ژانویه توسط دولت پلینزی فرانسه تایید شد و در حال ایجاد مناطق اقتصادی ویژه است تا کشور شناور بتواند قوانین تجاری خاص خود را داشته باشد. دلیل علاقه دولت پلینزی فرانسه به این پروژه، ریسک‌های ناشی از افزایش سطح آب دریاست.
شاید در نگاه اول این پروژه بلندپروازانه به نظر برسد اما شهرهای نیمه مستقل مکان مناسبی برای آزمایش روش‌های جدید کشاورزی و قوانین دولتی است.
کوریک کمپانی جدیدی به نام «بلو فرانتیر» احداث کرده است که مسئولیت ساخت جزایر شناور را برعهده دارند. کوریک هر شهر شناور را یک کشور استارتاپی می‌داند.





مترجم: هانا حیدری




انتهای پیام/

ارسال نظر