صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۴ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶
مدیرکل دفتر توسعه فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت:

وزارت بهداشت ازمتخلفان ساخت بیمارستان‌های آسیب دیده شکایت می‌کند

مدیرکل دفتر توسعه فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت اعلام کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان بهره‌بردار بیمارستان‌های ساخته شده که در زلزله غرب کشورمان آسیب دیده‌اند، از مجریان و سازندگان آنها دعوی شکایت خواهد کرد.
کد خبر : 232030

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ امیر ساکی مدیرکل دفتر توسعه فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت با بیان این خبر گفت: رخداد زلزله و آسیب‌های آن بسیار سخت و دردآور است و وقتی این درد سنگین‌تر می‌شود که مراکز درمانی و بیمارستان‌هایی که باید کمک حال مردم زلزله‌زده باشند، هم دچار آسیب شوند.


ساکی افزود: متاسفانه وقتی خبر از تخریب دو بیمارستان در مناطق زلزله زده منتشر می‌شود، نگاه عمومی به سمت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متوجه می‌شود، در صورتی که وزارت بهداشت هیچ نقشی در ساخت و ساز بیمارستان‌ها ندارد و فقط بهره‌بردار و البته شاکی از وضعیت پیش آمده است.


وی با تاکید بر اینکه باید دلایل این مشکل واکاوی شود، اظهار کرد: در رابطه با زلزله اخیر استان کرمانشاه، موضوع مهم این است که بیمارستانهای سرپل ذهاب و توسعه ۱۲۷ تختی بیمارستان اسلام آباد، توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی وزارت راه وشهرسازی ساخته شده و وزارت بهداشت فقط به عنوان بهره‌بردار بیمارستان است و با توجه به آنکه مجری و پیمانکار و مشاور مسئولیت ساخت، کنترل و نظارت پروژه‌ها را برعهده داشته‌اند، باید درخصوص مسائل به وجود آمده پاسخگو باشند.


به گفته مدیرکل دفتر توسعه فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت، ساخت هردو بیمارستان در دو دوره بیش از 10 سال به طول انجامیده، بیمارستان اسلام آباد غرب مصوب سال 85 بوده و در سال 96 به دانشگاه علوم پزشکی تحویل شده وساخت بیمارستان سرپل ذهاب نیز در سال ۷۰ شروع شده و در سال ۸۷ پایان یافته است که دوره طولانی ساخت بیمارستان‌ها به دلیل عدم تخصیص اعتبارات لازم بر کیفیت بیمارستان‌ها نیز اثر گذاشته است.


مهندس ساکی تاکید کرد:با توجه به خسارات جانی و مالی به هموطنان عزیز و تخریب بیمارستان‌های ساخته شده توسط سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت به عنوان شاکی، شکایت خود را به مراجع صالحه در مورد مجازات مجری، ناظر و پیمانکار و مشاور پروژه‌های فوق ارائه خواهد کرد. وی افزود: اینگونه اهمال و قصور در به هدر دادن منابع عمومی دولت و خسارات وارده به مردم شریف، نمونه بارز خیانت در امانت بوده و وزارت بهداشت مصمم به پیگیری و برخورد مناسب وجدی با خاطیان ساخت بیمارستان اسلام آباد و سرپل ذهاب است و تا حصول نتیجه آن را پیگیری خواهد کرد و مردم شریف ایران را در جریان آن قرار خواهد داد.


مهندس ساکی در پایان تاکید کرد: تیمی از وزارت بهداشت به منظور بررسی میزان خسارات وارده و بازسازی بیمارستان‌های آسیب دیده در سریعترین زمان ممکن، به کرمانشاه اعزام شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر