صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۴ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۴

برق داعش در منطقه «تل ابیض»چگونه تامین می‌شود؟

یک روزنامه نگار ترک با سفر به مرز سوریه گزارشی از روابط دولت ترکیه و داعش تهیه کرده است.
کد خبر : 23195

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از کرد پرس، ارک آچارز خبرنگار روزنامه Birgun ترکیه با سفر به مرز آک چاکال، مرز مشترک سوریه – ترکیه گزارشی از وضعیت مناطق اشغالی این محدوده توسط گروه داعش تهیه کرده است.


موضوعی که در این گزارش برجسته شده ادعایی است مبنی بر تامین برق منطقه تل ابیض (که در اشغال نیروهای داعش و یکی از مناطق استراتژیک و حساسی در منطقه) توسط ترکیه است.


در این گزارش آمده است: در بین نیروهای گروه داعش و ترکیه در منطقه مرزی آک چاکال در شانلی اورفا، دفاتر و انبارهای محصولات کشاورزی وجود دارد. قبل از اینکه جنگ داخلی در سوریه رخ دهد بر اساس توافقات میان دو کشور ترکیه و سوریه در کنار این انبارهای محصولات کشاورزی در 3 خط تاسیسات توزیع برق آغاز به کار کرده بودند. بعد از آنکه منطقه تل ابیض به اشغال نیروهای داعش درآمد، شرکت توزیع برق دجله (DEDAŞ) توزیع برق خود به این منطقه را قطع نکرد.


در این ادامه این گزارش آمده است: بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده از یک کارمند شرکت توزیع برق دجله که نخواست نامش فاش شود، سال‌های متمادی است که ترکیه به منطقه تل ابیض برق صادر می‌کند. در منطقه مرزی آک چاکال روزانه 3 تا 4 بار قطعی برق وجود دارد ولی منطقه تل ابیض 24 ساعته در روشنایی کامل است. پشتیبانی و رسیدگی به خطوط توزیع برق به تل ابیض نیز بر عهده شرکت توزیع برق دجله قرار دارد.


در ادامه این گزارش آمده است: برقی که داعش از ترکیه دریافت می‌کند به معنی کشته شدن بیشتر انسان‌هاست.


این خبرنگار در تشریح اوضاع این منطقه نوشته است: خلاصه ماجرای تراژدیک و نهایی این گزارش می‌تواند در این جمله خلاصه شود: «برقی که به داعش صادر می‌شود از جیب تمام ملت ترکیه خارج می‌شود».


همچنین در این گزارش به وضعیت مطلوب قاچاقچیان داعشی در مرزهای ترکیه، تجارت نیروهای داعش در این مرزها، کافی نبودن نیروهای امنیتی ترکیه در مرزهای مشترک با مناطقی که تحت اشغال داعش قرار دارد نیز اشاره شده است.




انتهای پیام/

ارسال نظر