صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۲ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶
سرپرست اورژانس کشور خبر داد:

تاسیس 5 بیمارستان صحرایی در مناطق زلزله‌زده/ کمبود نیرو نداریم

سرپرست اورژانس کشور از تاسیس 5 بیمارستان صحرایی در مناطق زلزله‌زده خبر داد و گفت: 3 بیمارستان صحرایی توسط اورژانس و دو بیمارستان صحرایی توسط ارتش و سپاه در مناطق زلزله‌زده برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تاسیس شده است.
کد خبر : 231852

دکتر پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص آخرین وضعیت امدادرسانی به حادثه‌دیدگاه زلزله اخیر استان کرمانشاه، گفت: به محض اطلاع از وقوع زلزله 100 تیم واکنش سریع ظرف مدت یک‌ ساعت در محل حادثه حضور پیدا کردند.


وی با بیان اینکه 70 دستگاه‌آمبولانس و 8 دستگاه اتوبوس آمبولانس به محض اطلاع به محل حادثه اعزام شد، افزود: انتقال و اعزام مصدومان به بیمارستان‌های در ساعات اولیه به کمک آمبولانس و اتوبوس آمبولانس‌ها انجام شد و به محض طلوع آفتاب روز (دوشنبه) انتقال توسط 20 فروند بالگرد انجام شد.


کولیوند خاطرنشان کرد: هر 5 دقیقه یک بالگرد تعدادی از مصدومان را به بیمارستان‌های کرمانشاه، همدان و تهران انتقال می‌داد.


سرپرست اورژانس کشور تصریح کرد: 7 هزار مصدوم به بیمارستان‌های کرمانشاه، 250 نفر به تهران و 60 نفر به بیمارستان‌های استان همدان انتقال یافتند.


وی یادآور شد: در حال حاضر از مصدومانی که به کرمانشاه منتقل شدند یک هزار و 276 نفر در بیمارستان بستری هستند و مابقی ترخیص شده‌اند.


کولیوند با بیان اینکه یک بیمارستان صحرایی 50 تختخوابی در منطقه ثلاث باباجانی تاسیس شده است، افزود: در سرپب ذهاب نیز یک بیمارستان 30 تخوابی و یک بیمارستان 50 تختخوابی که مجهز به بخش ICU ، CCU، اتاق عمل و ... است.


به گفته وی، سپاه پاسداران و ارتش نیز هر یک در منطقه سرپل ذهاب یک بیمارستان صحرایی تاسیس کرده‌اند.


سرپرست اورژانس با بیان اینکه به تعداد کافی پزشک، پرستار، تکنسین و ... وجود دارد، یادآور شد: اقدامات تکنسین‌های اورژانس در زلزله اخیر قابل تقدیر است و مورد رضایت مصدومان بوده است زیرا در طرف کم‌تر از 24 ساعت 7 هزار نیرو به بیمارستان انتقال یافته‌اند که این امر بی‌سابقه است.


وی با بیان اینکه در حال حاضر پاکسازی مناطق انجام شده و مصدومی برای انتقال وجود ندارد، گفت: حدود 6 هزار نفر نیز به صورت سرپایی به مراکز ما مراجعه کرده‌اند.


کولیوند خاطرنشان کرد: در حال حاضر منطقه در حال تحویل به مسئولان استانی است و قرار شده به تعدادی که نیروی اورژانس نیاز دارند در منطقه بمانند و مازاد به تهران بازگردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر