صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۸ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶

زمینه حضور برای همه گروه‌های جهادی فراهم نیست/نیاز به پتو، آب و مواد غذایی بیش از نیروی انسانی

مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی اعلام کرد: در حال حاضر در منطقه بیش از نیروی انسانی، به پتو، آب و مواد غذایی احتیاج است.
کد خبر : 231715

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صادق مفرد درباره نحوه امدادرسانی گروه‌های جهادی به زلزله‌زدگان اظهار داشت: «گروه‌های جهادی از استان‌های مختلف برای حضور و امدادرسانی در مناطق زلزله‌زده تماس گرفتند اما زمینه حضور برای همه گروه‌های جهادی در روزهای ابتدایی نیست. در روزهای اول حادثه، به دلیل اعزام نیروهای امنیتی، نیروهای امدادی آموزش دیده و تیم‌های پزشکی، شرایط برای حضور پررنگ نیروهای مردمی در روزهای اول وجود ندارد.»


او افزود: «بخشی از همین گروه‌های جهادی که از استان‌های مختلف در منطقه حاضر شدند دست‌و پا گیر هستند و ما درخواست داریم گروه‌ها بدون هماهنگی وارد منطقه نشوند. حتی از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی استان کرمانشاه و استان‌های همجوار هم به‌طور کامل استفاده نشده است تا زمانی‌که آوار برداری اولیه انجام شود و بتوان از ظرفیت‌ نیروهای مردمی استان‌ها بیشتر استفاده شود.»


مفرد با بیان اینکه در صورت نیاز به حضور نیروهای جهادی اطلاع‌رسانی انجام می‌شود، ادامه داد: «حتی از منطقه اعلام کردند نیاز به اعزام تیم‌هایی که خدمات پزشکی ارائه می‌دهند هم نیست و فعلا نیروهای موجود کافی است. اولویت حضور در منطقه حادثه دیده ابتدا با گروه‌های متخصص و استان‌های همجوار است که می‌توانند با خودشان وسیله نقلیه و امکانات بیاورند تا باری بر دوش منطقه نباشند.»


مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: «قرارگاهی از مجموعه سپاه وبسیج شکل گرفته و سازندگی منطقه "سرپل زهاب" را به‌عهده گرفته است. فردا از سوی گروه‌های جهادی استان‌های کردستان و کرمانشاه و بخشی از تهران روستاها را شناسایی می‌کنند و پس از آن به 30 منطقه تقسیم می‌شوند و هر روستای پرجمعیت و آمار تخریب بالا به یک استان واگذار می‌شود و سازندگی هر استان مسئول ساخت‌وساز یک منطقه می‌شود که به دلیل شرایط آب‌و هوایی منطقه حادثه دیده، باید هر چه‌زودتر این کار آغاز شود شود.»


به گفته مفرد برای شروع کار ساخت‌و ساز باید ابتدا آوار برداری‌ها انجام و شرایط برای حضور نیروها فراهم شود. قطعا از تمام گروه‌های جهادی که آمادگی دارند استفاده می‌کنیم اما اعزام از سوی استان انجام می‌شود و باید به سازندگی استان‌ها مراجعه کنند.»


او افزود: «مجموعه بسیج دانشجویی دبیرخانه بلایای طبیعی را در منطقه مستقر می‌کند تا از از ظرفیت مازاد استان‌ها در توزیع در نقاط دیگر استفاده می‌کند.»


مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه نیاز اصلی منطقه در حال حاضر کمک‌های اولیه و اقلامی که اعلام شده است گفت: «در همین راستا پویشی به‌نام "جان ایران" راه‌اندازی شده است. از مردم تقاضا می‌کنیم مالی و اقلام مورد نیاز و اساسی کمک کنند، در حال حاضر در منطقه بیش از نیروی انسانی، به پتو، آب و مواد غذایی احتیاج است.»


مفرد در پایان گفت: «می‌توان در دانشگاه‌ها، پایگاه‌های بسیج مساجد و هرجا که دسترسی هست غرفه‌هایی برای جمع‌‌آوری کمک‌های آماده و به منطقه ارسال کرد تا در منطقه استفاده شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر