صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶
معاون عملیات سازمان اورژانس کشور:

پایان عملیات انتقال مصدومان زلزله‌ کرمانشاه/کنترل بیماری‌های عفونی قدم بعدی وزارت بهداشت

معاون عملیات سازمان اورژانس کشور از اتمام انتقال مصدومان زلزله غرب کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر اولویت وزارت بهداشت کنترل بیماری‌های عفونی و کنترل بهداشت روان و عوارض ناشی از حادثه است.
کد خبر : 231683

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد نوری، آخرین آمار مصدومان زلزله غرب کشور را ۷۳۷۰ تن اعلام کرد و گفت: همه مصدومان توسط اورژانس و سازمان‌های همکار به ویژه نیروهای مسلح به صورت هوایی و با استفاده از بالگردها منتقل شده‌اند. همچنین هواپیماهای سپاه و ارتش، بیماران را از محل حادثه به البرز و تهران و همدان منتقل کردند.


وی با بیان اینکه سعی کردیم بیشتر زلزله‌زدگان در شهر خودشان درمان شوند، گفت: براین اساس ۹۵۸ از زلزله‌زدگان در کرمانشاه بستری شدند و ۱۶۸ مصدوم به تهران، ۶۳ نفر به البرز و ۶۲ نفر نیز به همدان منتقل شدند و در حال حاضر هیچ مصدومی در خارج از وضعیت بستری نیست و انتقال مصدومان به پایان رسیده مگر اینکه مصدوم جدیدی از سوی هلال‌احمر شناسایی شود.


معاون عملیات سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه در بحران‌ها همه ارگان‌ها و دستگاه‌ها دست به دست هم داده و ارائه خدمت می‌کنند، اضافه کرد: ما از بیمارستان‌های شهرها و استان‌های مختلف درخواست‌های زیادی داشتیم و حتی انجمن‌های علمی پزشکی هم برای ارائه کمک با ما تماس می‌گرفتند. همچنین آمبولانس‌هایی که برای پوشش مراسم اربعین اعزام شده بودند پس از این حادثه بازگشته‌اند و ۲۰۰ نفر از پزشکان و پرستاران نیز به محل حادثه آمدند.


نوری با اشاره به ایجاد ۲۴۰ تخت بیمارستان صحرایی برای خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان زلزله کرمانشاه تصریح کرد: ۳۰ تخت بیمارستانی در سر پل ذهاب و ۵۰ تخت بیمارستانی در ثلاث باباجانی و اسلامات ایجاد شد و در سایر بخش‌ها هم این بیمارستان‌ها برپا شدند.


معاون عملیات سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه در حال حاضر انتقال مصدومان به پایان رسیده است، عنوان کرد: بنابراین اولویت وزارت بهداشت کنترل بیماری‌های عفونی، کنترل بهداشت روان و عوارض ناشی از حادثه است. همچنین از امروز به بعد بحث درمان‌های تخصصی و ارائه درمان‌های سطح چهارم که بازتوانی مربوطه است را انجام می‌دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر