رشد 2 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه
به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا، دفتر بررسی های فنی و اقتصادی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شمار سیمکارت های واگذار شده در کشور را تا پایان شهریورماه 156 میلیون و 548 هزار و 511 مورد اعلام کرد که فقط 85میلیون و 64 هزار و 46 خط فعال است.
پیش از این آمارهای دفتر بررسی های فنی و اقتصادی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان خردادماه امسال حاکی از واگذاری 156 میلیون و 11 هزار و 283 سیمکارت به شهروندان بود که 83 میلیون و 224 هزار و 134 مورد آن مورد استفاده قرار می گرفت.
تا پایان شهریورماه 47 میلیون و 332 هزار و 555 مشترک پهن باند سیار داشتیم؛ در حالی که این آمار تا پایان خردادماه 41 میلیون و 57 هزار و 746 مشترک بود.
بهره برداری از نخستین مرحله شبکه تلفن همراه کشور در مرداد ماه سال 1373در شهر تهران با 24 سایت بی.تی.اس و با ظرفیت 9 هزار و 200 شماره آغاز شد.
گرچه روند واگذاری سیمکارت در آن سال ها با فراز و فرودهایی همراه بود اما پس از روی کارآمدن دولت یازدهم سرعت توسعه این بخش شتاب بیشتری به خود گرفت.
اردیبهشت ماه سال 1393 و در مراسم روز جهانی روابط عمومی، رئیس جمهوری از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور ابراز نارضایتی کرد و گفت: قرار ما با وزارت ارتباطات این است که هرچه زودتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای خانه ها و تجارتخانهها بلکه حتی برای موبایلهایی که در دست مردم است، افزایش پیدا کند.
پارسال تلاش برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به ثمر نشست و مرحله سوم این شبکه نیز امسال وارد مرحله اجرایی شد.
مرحله نخست دولت الکترونیک و دولت همراه نیز در آخرین ماه های کاری دولت یازدهم راه اندازی شد تا مردم بتوانند با تلفن های همراه خود خدمات دستگاه های اجرایی را دریافت کرده و به مراجعه حضوری نیازی نداشته باشند.
در طرح دولت الکترونیک قرار است 51 دستگاه اجرایی 440 خدمت خود را به طور الکترونیک در اختیار مردم قرار می دهند.
انتهای پیام/